[Pomoc]Pocetak

Započeo Deko, Mart 13, 2016, 18:47:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*Evo mene opet  ;D  :D

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Kao sto i sam naslov kaze pocetak imam "san" otvoriti neki DM srw, sad da li ima nade za to na balkanu? i da li da radim mod od nule?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

ovdje se radi u razgovor u vezi pawn skriptanja a ne u tvoja idejama na balkanu se trazi DM server i puno hoce da igraju na dm servera

da ne otvaram novu temu,

posto sam ja jos s PAWNom na Vi, da li mi mozete reci kako sad da napravim ono da se spawna igrac na odjedjenoj lokaciji da mu pise samo Dobrodosao (posto ne moze nick jos uvijek jer nema reg. jel' tako?)
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: [BT:DM]Deko poslato Mart 13, 2016, 19:39:33 POSLE PODNE
da ne otvaram novu temu,

posto sam ja jos s PAWNom na Vi, da li mi mozete reci kako sad da napravim ono da se spawna igrac na odjedjenoj lokaciji da mu pise samo Dobrodosao (posto ne moze nick jos uvijek jer nema reg. jel' tako?)
to se lako radi samo hoces da se spawn igrac i da mu upishe teksta DobroDosao na mom serveru (ime servera)

manje-više :D (imaj na umu da mi je pawno znaci prazan samo bijelo haha)

iii da li bih trebao registraciju raditi medju prvima ili ne?

Citat: [BT:DM]Deko poslato Mart 13, 2016, 20:09:36 POSLE PODNE
manje-više :D (imaj na umu da mi je pawno znaci prazan samo bijelo haha)

iii da li bih trebao registraciju raditi medju prvima ili ne?
prvo se radi mali register / login pa posllem radis da ti sacuva akaunt

ok sutra cu to vidjeti, a sta bi sada za ovo?

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:
Nepostovanje pravila podforuma

Pravila:
Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja.
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.