[REÅ ENO] ID teksture crne ograde

Započeo Energy181, Mart 01, 2016, 20:44:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ako mi mozete dati id objekta
Radi se o crnoj zeljeznoj ogradi, taj objekat dosta je koristio ovaj momak sto je objavio ovu mapu http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=101745.0 eto tu mozete pgledati slike vidjecete taj objekat, citav dan sam izgubio tarzeci taj objekat  :( :( :(
Poslednja Izmena: April 06, 2016, 21:14:16 POSLE PODNE od Bryant.

To moze biti obicni objekat npr 19435 kojem se promijeni textura da izgleda kao ta ograda.
Inace ovakva ograda ne postoji kao jedinstven objekat.

Imas gore temu za trazenje objekta, a koliko sam video izbacio je kodove na pastebin, mozes ubaciti mapu i videti koj objekat je u pitanju, ja ne vidim zelenu ogradu..

a i kao sto ti je rekao, ne postoji takva ograda, moras biti kreativan i napraviti pa urediti drugim texturama..
Poslednja Izmena: Mart 01, 2016, 21:09:18 POSLE PODNE od WeWeF
Očekivati da ljudi budu fer prema vama iz razloga što ste vi bili fer prema njima je kao što i očekivati da vas lav ne pojede, zato što vi ne jedete lavove.

47

*

Ja najcesce stavljam onaj objekat wall,i stavis na texturu ograde ona je 2719,ako radis preko Texture Studio

To ti nije objekat, to ti je tekstura ograde. Objekt moze biti obican zid neki.

Clanovi gore su vec objasnili kako trebe, sa cime i sta je, ali cu ti ja jos jednom lepo objasniti.
Ta ograda je u stvari obicna tekstura ograde na nekom objektu ID 19377 ( slucaj mape koje si stavio ).

Preporucujem ti neke druge zidove tipa ID 19445 ili staklo ID 19325 radi bolje preglednosti teksture i boljeg uklapanja.
Kod teksture te ograde je:

SetObjectMaterial(CreateObject(...), 0, 5405, "laealpha", "lanlabra1_M", 0xFFFFFFFF);

Naravno, tako je samo ako radis teksture direktno u pawn, ukoliko radis preko Texture Studia onda imas gore naveden broj te teksture koji samo uneses.