Unification | Dosta novih slika!

Započeo #luxurion, Februar 28, 2016, 11:49:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Unification Gaming Community
Pozdrav poÅ¡tovani članovi BSAMP zajednice. Nije nas bilo neko vreme na ovom forumu, ali smo na nasoj fb stranici svaka dva dana izbacivali nove slike, onako, baÅ¡ kao Å¡to smo ljudima i obećali. TakoÄ'e, otvorili smo naÅ¡ TS3 server, na kome je sinoć bilo 47 ljudi, na čemu smo vam zahvalni, s' obzirom da je zajednica tek u usponu.

TS3 IP: 89.163.224.173:9112

Sada je vreme da vam prikažem neke slike. Fokusirali smo se više na izradi moda, nego samih mapa trenutno, pa smo više i slika prikazali sa moda u poslednje vreme.

SISTEM TERETANE
Predstaviću vam sistem teretane na naÅ¡em serveru. Å to baÅ¡ to? To je jedan od najvažnijih sistema na naÅ¡em serveru, ukoliko ste RPG igrač. Kako to funkcioniÅ¡e? U početku, kako bi smanjili DM na serveru, bukvalno nećete moći ni pravilno da pucate, niti da skidate helte kada udarate nekoga itd. Vremenom, kako bi to unapredili, moraćete da idete u teretanu i da po uputstvima koje će vam davati vaÅ¡ doktor, koji će inače biti u bolnici, vežbati odreÄ'ene miÅ¡iće. Neće tu imati vremenska ograničenost da možete da vežbate 2h dnevno, ili tako neÅ¡to, nego sve zavisi od vaÅ¡eg rada i truda, kao i koliko sluÅ¡ate vaÅ¡eg ličnog lekara! TakoÄ'e, neće svakome igraču biti preporučeno od strane izabranog lekara isto koliko da trči, udara, radi čučnjeve, vežbe za leÄ'a itd, znači razlikovaće se, kao i u realnosti, jer vi kada bi sada vežbali kao Zyzz, verovatno bi ostali i bez to malo miÅ¡ića Å¡to imate. Prekovremenim radom tih vežbi, dobijaćete upale miÅ¡ića, koje će se odražavati na vaÅ¡em trčanju, hodanju, brzom umaranju... To je veliki sistem teretane, jako je proÅ¡iren i sve se radi random na igračima. Jedan od tih podsistema je da imate takozvani "Muscle Level" i Å¡to je veći "Muscle Level", to je udarac jači, tj. kada udarite igrača brže mu skidate HP. Drugi podsistem je taj da koliko trčite na traci, kasnije ćete moći viÅ¡e da trčite, manje ćete se umarati. TakoÄ'e, ako to preterate, dobićete upalu miÅ¡ića i jedno vreme nećete uopÅ¡te ni moći da trčite. Zato morate sluÅ¡ati vaÅ¡eg izabranog lekara u bolnici, koji će vam neprestano davati instrukcije kako i Å¡ta da radite! Tih sistemčića ima dosta, ali nije cilj da vam sve otkrijemo, nego da se i sami malo zabavite. Okačiću vam sada malo slika čisto da imate predstavu kako to izgleda, ali kada se to InGame oseti, nije ni slično kao na slikama.

SLIKA TDova

REGISTRACIJA

TDovi su mala kopija UCovih...Inace odlicno sve :)