[POMOC] Streamer

Započeo CkusaColeCM, Februar 26, 2016, 16:36:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:ma poceo da brbljam neki svoj mod od 0.
Detaljan opis problema:Dakle zanima me kako da stavim streamer i plugin na server i kako da sredim da umjesto if(strcmp("/komanda".. napravim da imam samo CMD: komanda ako neko ima volje nek mi to malo u komentaru pojasni Hvala :)
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Kraden avatar bloomeru :*

Sto se tice plugina to ubacujes u folder "plugins" i onda otvoris server.cfg i na plugins liniju dodas plugin npr: plugins sscanf(.so< ekstenziju stavljas ako je linux) a komande prvo dodas u skripti na vrh "#include <zcmd>" i komande pravis izvan svih callbackova
[pawn]
CMD:primjer(playerid, params[])
{
     //OVDE STAVLJAS STA CE KOMANDA RADITI
   return 1;
}[/pawn]

Da znam, ali cini mi se da ako napravim #include <zcmd> trebam i neki includ ja mislim? za taj zcmd, ovo ja znam CMD:KOMANDA(PLAYERID,PARMAS[]) i da nisam skuzio ovu ekstenziju :D I ako dobro kontam dakle sa neta skidam plugin ubacujem u folder u serveru cfg to napravim a u pawnu netreba nikakav include ili nest ? #include <a_streamer> ili takvu sto :D

Odes u pawno file i u tome filu imas include file i to postas zcmd include i to je to

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Oke rijesio sam streamere nego da vas pitam odmah zasto su mi ovi errori -.-
Dakle obicna cmd kill

#include <zcmd>
#define BIJELA 0xFFFFFFAA
#define SCM SendClientMessage

CMD:kill(playerid,params[]);
{
SetPlayerHealth(playerid, 0);
SCM(playerid,BIJELA,"Pocinili ste samoubojstvo!!!");
return 1;
}

A Evo i errora :D
C:\Users\Alen\Desktop\CM Test\gamemodes\CMtest.pwn(331) : error 055: start of function body without function header
C:\Users\Alen\Desktop\CM Test\gamemodes\CMtest.pwn(334) : error 010: invalid function or declaration
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

Rijesio nisam vidio ; u komandi :)