Quick Design - Web Page

Započeo Quick Design, Januar 16, 2016, 16:17:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan korisnici Balkan SA:MP foruma. Evo da vam donesem malo noviteta da je Quick Design site otvoren od veceras i da smo tu za vas 24/7h. Site jos nije potpuno uradjen ali svakim danom moci cete da pratite napredak nase stranice...
CIME SE SVE BAVIMO ?

Quick Design nije obicna stranica, kod nas mozete da narucite prozivode sve koji se ticu Grafickog Dizajn i sve u sklopu tog podrucja, te prozivode koji su vezani za sam Web Dizajn, ukoliko ne zna razliku znaci u Graficki Dizajn vam spadaju proizvodi tipa : Vizit Kartica, Loga, Bannera, Flayera, Mock up-a, dizajniranje Web Stranice itd... Dok u Web Dizajn spada kodiranje te stranice koju smo predhodno dizajnirali te njeno uredjenje, izgradnjom foruma, blogova, web sajtova, web portala itd...

Zatim bavimo se i IT Marketingom to jeste. Ukoliko imate vi ili neko vas firmu i zelite njen napredak javite se nama i mi vam reklamiramo stranicu kako kod nas tako kod nasih partnera ( Vise o tome putem mail-a)..

Izradom Aplikacija za Android i IOS operativne sisteme, znaci ne bavimo se izgradnjom programa za racunate nego za mobilne uredjaje...

Profesionalnim fotografisanjem, ukoliko zelite da zabiljezite neke vazne dogadjaje u vasem zivotu a zelite da te slike imate citav zivot i da se na njima sve jasno vidi, nas strucnjak za to odradi vam u cas posla...

I takodje bavimo se odrzavanjem Web Stranica i Portala pa cak i Foruma, nesto od toga sto smo mi napravili ili nesot sto je neko drugi radio mi odrzavamo, ukoliko smo vam mi napravili sajt ili nesto slicno imate od nas 6 mjeseci besplatnog odrzavanja...

Hvala na citanju i tu smo uvijek za vas. Quick Design / YUB Host 2013/16

INFORMACIJE O NAMA :

Facebook stranica : https://www.facebook.com/qucikdesign/
Web : www.quickdesign.biz
Email: [email protected] ; [email protected]
Poslednja Izmena: Januar 16, 2016, 17:24:17 POSLE PODNE od gonss

Ovaj forum nije zabranjeno, ispravo to Å¡to si kopirao

Link od twittera nije funkcionalan (isti kao i fb), link od sponzora nije funkcionalan (http://www.quickdesign.biz/yub-host.com)

Bice sredjeno

Brata kako da izmjenim sto pise to za forum nema nigdje Izmjeni
Poslednja Izmena: Januar 16, 2016, 17:12:32 POSLE PODNE od Quick Design

Fino fino

Interesuju me neke stvari sto se tice dizajna pa ako neko zna neka se javi u inbox

Konkretno zanima me ako nesto dizajniras u ps-u,kako da ozivis tu stranicu,tj kako da je kodiras u kom programskom jeziku?
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Hvala ti

evo ti jedan od nacina  putem isjecanja slika
http://www.digitalartsonline.co.uk/tutorials/photoshop/content-aware-move-in-photoshop-cs6-step-by-step/

a ja vise praktikujem da sebi osmislim neki dizajn i da kodiram ga priblizno tome, jer danas sve preko koda mozes da uradis

Odradjen update stranice, porpravljeno blokiranje