[Pomoc] Kuce

Započeo Tosic ツ, Februar 05, 2016, 23:30:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: A:RP
Detaljan opis problema: editujem skriptu i hocu da napravim hardplay od ovog moda e sad posto mi se jako svidja kad su kuce oko opstine i iza opstine ja sam ih ubacio i sada hocu da namestim da vlasnik kuce moze da otvori kapiju pomocu tipke H (ako je u autu) C(ako seta) al nzm kako to da povezem sa idom kuce.. Ima neko neki predlog? Radio sam ovo vec na exchange bez provlema al tamo je vec bilo zapoceto..
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Mislis na ovako nesto?
[pawn]
   else if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 10.0, KOORDINATE KAPIJE)) 
   {
      if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeKuce] == ID KUCE)//pPosedovanjeKuce definisi kako je kod tebe
      {
         MoveDynamicObject(ID KAPIJE,KOORDINATE KAPIJE, 2.5);
         KapijeTimer[playerid] = SetTimer("TAJMER KAPIJE", 7000, 0);
                        format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i otvara kapiju.", GetName(playerid));
         ProxDetector(30.0, playerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
         SendClientMessage(playerid,-1,"Kuca | Otvorila se kapija!");
      }
      else return SCM(playerid,-1, "[Kuca]:Samo vlasnik kuce!");
   }
[/pawn]
Poslednja Izmena: Februar 05, 2016, 23:39:05 POSLE PODNE od Arkoo

Bas to ja znam napraviti CMD tipa CMD:kuca1 al hocu da mi se na H tipku i C tipku otvara..

Nemam opciju edit nzm sto pa moram ovako. Zab sam da kazem da u enumu nemam xHousekey ili slicno nzm sto. Mozda se definise drugacije al ja ga nemam tamo..

Pod
[pawn]OnPlayerKeyStateChange[/pawn]

[pawn]if(( newkeys & KEY_CROUCH))
{
    if(PlayerInfo[playerid][pKljucKuce] == 534)
    {
   if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 10.0, -1049.37500, 2354.94653, 80.93190)) // Prilagodi tvojim kordinatama
   {
   if(hgps534a == 1) return SCM(playerid,SIVA,"{07C1F5}{FFFFFF} Kapija je vec otvorena!"); // Mozes i bez ovoga
   hgps534a = 1; //Mozes i bez ovoga
   MoveDynamicObject(hgps534, -1049.37500, 2354.94653, 72.93190, 2.00);
   SetTimer("khgps534", 7000, 0); //
   SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"{07C1F5}{FFFFFF}Otvorio si kapiju, automatski ce se zatvoriti za 7 sekundi.");
      new string[100];
   format(string, sizeof(string), "* %s otvara kapiju.", GetName(playerid));
   ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
   }
   }[/pawn]
Srecu cine male stvari i veliko pivo!
x3M-Gaming USKORO!

I jos je ostao prob za enum.. I trebam napraviti public za nazad jel?

Resen prob u enumu se definise kao xProperty tkd tema moze lock ostalo znam sam.