[Pomoc] Auta i lideri

Započeo Tosic ツ, Januar 16, 2016, 09:34:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: San Marino
Detaljan opis problema: Editujem mod uradio sam global kuca i sad hocu global auta al neki su zakljucani i nzm kako da ih sellam? Nzm kako da vidim koji je id probao sam sa /dl al nekontam.. Ako sva vozila izbrisem iz scriptfilesa onda mi nestanu i ona koja ne trebaju normalno. I pokusao sam sebi dati lidera pd i pise da org ima vec 2 lidera odem u script files i izbrisem tu dvojicu al nece mozda se treba jos nesto dodati kad se obrise? A i IG /smenilidera nece tj radi komanda al nece da im skine..
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Sredio sam ovo za lidere jos auta ostala..

Sta mislis na to da pod ongamemodeinit kad ucitavas vozila da svim njima postavis tu varijablu za otkljucavanje tako da budu otkljucana ne znam koji mod koristis ni nista i onda da tako startujes mod i sva vozila ce biti otkljucana ? ili jednostavno napravis komandu da otkljucas sva vozila
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

San Marino je GM planiram da radim na njemu pa mozda bekad bude nesto uglavnom krenuo sam od globala sad nzm jel bi pomoglo sa /dl? Ovo sto ti kazes nije lose ali ako vec pricamo o komandi onda bolje da probam napraviti neku koja ce mi il sellati il pobrisati sva vozila samo nzm kako bih to sve sredio..

Tebra ja za taj san marino prvi put cujem nisam igrao samp 1 i po godinu jedino da mi posaljes otprilike kako i sta pa da ti pomognem
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=101475.0 evo ti link mod je extra i uredno je radjeno sve je na svom mestu lako ces se snaci..

i meni ovo treba ne znam kako da prodam ta vozila ?

Citat: kiwano123 poslato Januar 17, 2016, 18:36:29 POSLE PODNE
i meni ovo treba ne znam kako da prodam ta vozila ?
Za organizacije pobrisi one clanove i lidere i stavi Niko..

Resena su i auta moze tema pod kljuc.

jes obrises i nema pola vozila org ni vipova itd ..