[Pomoc]Spajanje

Započeo $$ -=SALVADOR=- $$$, Januar 06, 2016, 21:10:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: xrp
Detaljan opis problema:Vako... Imam verziju Xeptica v0.9 i nasao sam verziju moda v2.0 ali imam problem.Kada sam skinuo verziju moda v2.0 dobio sam samo pwn file gamemoda xeptic.E sad neznam kako da spojim ovaj pwn file sa ostatkom skripte,tj servera
Dio skripte:Neznam sta da vam uslikam kad vam mogu gore objasniti a vidio sam da neki vec to spajaju.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
BALKAN SAMP
RESPECT  |||MUMA---TOSIC---MEDO|||
PERFFECT GAMES RPG- SKRIPTER

Ako zna neko molim ga da mi pomogne,pomoc ????
BALKAN SAMP

Ali u tome mi i je problem jer neznam spojiti mod sa bazom ako znas molim te pomagaj ja neznam plizz
BALKAN SAMP

Ja cu ti reći jedan prijateljski savjet da se kaniš toga moda, jer ako ne znaš da spojiš mod i bazu onda ne treba ništa da diraš oko toga moda, ali da ne bi bilo da skupljam postove evo ti tut.Ovdje je riječ o NL modu, ali je proces isti.
https://www.youtube.com/watch?v=LQJK-rsqerA

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ocito da vi niste mene shvatili.JA ocu da ubacim ovaj pwn file sto sam skinuo u gamemod.Vi ste meni poslali kako spojiti mod ako je hostovan.A ja nezelim hostati ja pravim kucni srw.Mozete mi pokazati kako spojiti gamemod pwn sa bazom ako baza nije na internetu nego baza je meni kao kucni srw nije ni hostovana.Neznam kako bih vam objasnio,nadam se da ste me shvatili
BALKAN SAMP

Moras da imas wamp/xampp odes na localhost/phpmyadmin
i od tamo je sve isto kao na tutorijalu eto

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."