[Pomoc] GetSpol

Započeo LoOdaK, Decembar 12, 2015, 18:51:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja
Detaljan opis problema: pa htio bih da napravim stock GetSpol i da sa tim stokom dobijam ime spola npr. ako je spol u skripti 1 da u stoku to nekako provjeri i da umjesto kada ja recimo u nekom stringu pisem Spol da ne pise broj 1 nego da dobije u stoku da je taj broj musko ako ste me razumjeli
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

stock GetSpol(playerid) {
new str[24];
if(PlayerInfo[playerid][Spol] == 1) { str="Musko" }
else if(PlayerInfo[playerid][Spol] == 2) { str="Zensko" }
else { str="Undefined" }
return str;
}

korscenje:
new str[128];
format(str, 128, "Vas spol: %s", GetSpol(playerid));
//radnja npr SCM itd. :D
Poslednja Izmena: Decembar 12, 2015, 19:07:32 POSLE PODNE od Z_!Proxy

Ovo radi ali htio sam jos nesto pitati da ne otvaram drugu temu posto mi je ovo za komandu /setstats sada kako bih ja namjestio da ako igrac ukuca npr. Spol 5 da mu izbaci poruku spolovi ne mogu biti manji od broja 1 ili veci od broja 2
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ovako:
if(spol < 1 || spol > 5) return SendClientMessage(playerid, -1, "Spol ne moze biti manji od 1 i veci od 5!"); // spol zamjeni sa svojim parametrom

Vidi kako sam ja napravio ali imam neke warninge
else if(stat == 2)
			{
			    if(PlayerInfo[id][pSpol] < 1 || PlayerInfo[id][pSpol] > 2) return SCM(playerid, SIVA," Spol ne moze biti broj manji od 1 ili veci od 2!");
			    else
			    {
					PlayerInfo[id][pSpol] = kolicina;
					SCMS(playerid, SIVA," Uspjesno ste setovali Spol: %s igracu %s",GetSpol(id),GetName(id));
				}
			}

Koje warninge imas ?
public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Resio sam warninge i kad ukucam komandu da stavi spol na 5 ne moze izbacuje poruku medjutim ne moze ni kad hocu spol 1 ne moze uopste

else if(stat == 2)
			{
			    if(kolicina < 1 || kolicina > 2) return SCM(playerid, SIVA," Spol ne moze biti broj manji od 1 ili veci od 2!");
			    else
			    {
					PlayerInfo[id][pSpol] = kolicina;
					SCMS(playerid, SIVA," Uspjesno ste setovali Spol: %s igracu %s",GetSpol(id),GetName(id));
				}
			}