[POMOC] Datum

Započeo Paul Castellano, Oktobar 25, 2015, 01:04:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nije bitno
Detaljan opis problema: Zanima me ima li netko ideje kako ću iz datuma registracije izvući koliko je dana registiran.(Zapisan je datum registracije,ali nemam ideje kako bi to uradio..)
Dio skripte:
Datum se zapisuje ovako:

getdate(godina, mesec, dan);
 	gettime(sat, minut, sekund);
 	format(str, 21, "%d/%d/%d u %d:%d", dan, mesec, godina, sat, minut);
  	format(PlayerInfo[playerid][DatumRegistracije], 32, str);

Primjer

CitatDatumRegistracije = 16/8/2015 u 18:17

I sad nemam pojma kako bi ovo iskoristio za uzimanje koliko je dana registiran(normalno sa trenutnim datumom..) tj mislim da je nemoguće ali možda netko ima neki savjet,jer imam ideju za neÅ¡to pa mi treba  ;)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

mozes, preko sscanfa razdvoji taj datum na godine, mjesece, dane, minute, sekunde i onda uzmes trenutni datum konvertujes to u sekunde oduzmes trenutni datum od datuma registracije i dobijes ciste sekunde koliko je online spojis ih sve i konvertujes u dane..., to ti je svega 10-15 linija....

My Bike KTM 450 SXF 2008

-Jel hoceÅ¡ u stats da ti pise datum i vrijeme nisam najbolje skonto sta hoces al evo ti vako ?  :-X

new string[128],godina,mjesec,dan,sati,minute,sekunde;
    getdate(godina, mjesec, dan), gettime(sati, minute, sekunde);
    format(string, sizeof string, "%d.%s%d.%s%d", dan, ((mjesec < 10) ? ("0") : ("")), mjesec, (godina < 10) ? ("0") : (""), godina);
    TextDrawSetString(Datum, string);
    format(string, sizeof string, "%s%d:%s%d:%s%d", (sati < 10) ? ("0") : (""), sati, (minute < 10) ? ("0") : (""), minute, (sekunde < 10) ? ("0") : (""), sekunde);
    TextDrawSetString(Vrijeme, string);

My PC:
# Procesor: AMD FX-8350 (8 x 4,0 GHz)
# Matična ploča: Asus M5A78M-M LX3
# Memorija: Kingston Fury 8 GB 1600 MHz
# Hard disk: Seagate / WD 500 GB
# Grafička kartica: GTX750-Ti 2 GB GDDR5
# Windows 8.1 64-Bit

Citat: United Extreme RolePlay poslato Oktobar 25, 2015, 09:41:36 PRE PODNE
-Jel hoceÅ¡ u stats da ti pise datum i vrijeme nisam najbolje skonto sta hoces al evo ti vako ?  :-X

format(string, sizeof string, "%d.%s%d.%s%d", dan, ((mjesec < 10) ? ("0") : ("")), mjesec, (godina < 10) ? ("0") : (""), godina);
    format(string, sizeof string, "%s%d:%s%d:%s%d", (sati < 10) ? ("0") : (""), sati, (minute < 10) ? ("0") : (""), minute, (sekunde < 10) ? ("0") : (""), sekunde);

Ne,ne to.
Nema to veze sa sekundama ni ništa,meni samo treba koliko je on dana registiran.Recimo registira se 1/1/2015 a ja provjeravam 10/1/2015 koliko je dugo registiran da ispiše 10 dana.Tj trebaju mi dani registracije iz nekog razloga.

Citat: United Extreme RolePlay poslato Oktobar 25, 2015, 09:41:36 PRE PODNE

Jasno je napisao sta treba, ako ga nisi razumjeo a procitaj ostale postove i skontaces, a ako ne kontas porcitas jos 1-2 puta pa onda postas...

My Bike KTM 450 SXF 2008