[FS] AntiWeapon

Započeo ZicMortal, Jul 23, 2010, 00:40:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ZicMortal

[FS]  AntiWeapon
by ZicMortal

Opis; Ovo je jednostavna AntiWeapon filterskripta koja svake sekunde provjerava sve igrace od cheaterskog oruzja (minigun, zolja, motorka i ostala), u filterskripti nisu zabranjena oruzja poput MAC ili ona dvocjevka jer smatram da neki koriste ta oruzja na svome serveru. Ukoliko primjetite kakav bug prijavite ga ovdje.

Slike; Kao što možete vidjeti stvorio sam Nightvision Goggles pomocu cheata i zatim sam dobio kick slajuci svim igracima poruku kako sam imao cheat.

Ideja; Vidio sam tu negdje tutorial od Deno-a o antiweaponu, tako da ovo mi je dalo ideju da napravim antiweapon skriptu koja ce kickati igrace sa cheaterskim oruzjima, ovdje postoji i napomena koju bi' volio da procitate.

Napomena; Ukoliko imate u modu /givegun ili nešto slično tome (vjerovatno imate) molim da zamjenite ovu komandu ispod sa vašom, jer moglo bi se desiti da si admin stvori oružje sa /givegun i da ga filterskripta kicka.

if(strcmp(cmd, "/givegun", true) == 0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
tmp = strtok(cmdtext, idx);
if(!strlen(tmp))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "USAGE: /givegun [playerid/PartOfName] [weaponid(eg. 46 = Parachute)] [ammo]");
return 1;
}
new playa;
new gun;
new ammo;
playa = ReturnUser(tmp);
gun = strval(tmp);
if(!strlen(tmp))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "USAGE: /givegun [playerid/PartOfName] [weaponid] [ammo]");
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD4, "3(Club) 4(knife) 5(bat) 6(Shovel) 7(Cue) 8(Katana) 10-13(Dildo) 14(Flowers) 16(Grenades) 18(Molotovs) 22(Pistol) 23(SPistol)");
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD3, "24(Eagle) 25(shotgun) 29(MP5) 30(AK47) 31(M4) 33(Rifle) 34(Sniper) 37(Flamethrower) 41(spray) 42(exting) 43(Camera) 46(Parachute)");
return 1;
}
if(gun < 1||gun > 46||gun==9||gun==16||gun==17||gun==18||gun==35||gun==36||gun==37||gun==38||gun==39||gun==40||gun==44||gun==45)
{ SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "   Krivi ID oruzja."); return 1; }
ammo = strval(tmp);
if(ammo <1||ammo > 9999)
{ SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "   dont go below 1 or above 9999 bullets!"); return 1; }
if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1337)
{
    if(IsPlayerConnected(playa))
    {
        if(playa != INVALID_PLAYER_ID)
        {
GivePlayerWeapon(playa, gun, ammo);
GetPlayerName(playa, giveplayer, sizeof(giveplayer));
GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
format(string, 256, "AdmWarning: %s has given %s gun id %d.", sendername,giveplayer,gun);
ABroadCast(COLOR_YELLOW,string,1);
}
}
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "   you are not authorized to use that command!");
}
}
return 1;
}

Download; Download se nalazi odma' ispod, molio bih da ostavite kredite i da ne objavljujete ovu filterskriptu kao svoju.

Komentari; Slobodno komentirajte.

Ljepo sto si pogledo moj tut :D barem znam da ga neko gleda :D
Samo da ti kazem da ti nevalja download barem meni ...
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

Jednostavno, dosta dobro, ali je tu problem, ovo s givegun komandom, mogo si bolje include napravit, pa u gamemode includat taj anticheat, pa da bi si admin mogao stvorit koje oce oruzje, ali igrac ne
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

ZicMortal

Citat: [SampArena]Deo poslato Jul 23, 2010, 00:54:44 PRE PODNE
Ljepo sto si pogledo moj tut :D barem znam da ga neko gleda :D
Samo da ti kazem da ti nevalja download barem meni ...

Meni radi   :-[

EDIT: Mozda nisi napisao ona slova sa strane?

Citat: LuKsA poslato Jul 23, 2010, 10:22:38 PRE PODNE
Jednostavno, dosta dobro, ali je tu problem, ovo s givegun komandom, mogo si bolje include napravit, pa u gamemode includat taj anticheat, pa da bi si admin mogao stvorit koje oce oruzje, ali igrac ne

Ja imam svoj anticheat include, samo nisam lud da ga objavljujem ovdje (ipak je to moj rad koji služi samo mome serveru)... ovo je jednostavna filterskripta koja... nadam se pomaze novim skripterima u borbi sa cheaterima. Lako se moze ubaciti u gamemod i nije komplicirana za korištenje.
Poslednja Izmena: Jul 23, 2010, 11:03:53 PRE PODNE od ZicMortal

ZicMortal

Uskoro jos jedna, ako dobijem ideju.  :)

Odlično poslužit će...

Eto valja sada download al juce mi nije tjeo ... :D E znam da sam noob al kako recimo anticheat u inc napraviti xD
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

ZicMortal

Ništa nije komplicirano napravit u includeu, samo bitno je da to radi kak bi trebalo... ja recimo u include bi stavio neke funkcije poput provjere oruzja sto se tice ovoga... samo problem je u tome što kod igrača oružja imaju slotove, ono kad provrtis oruzja sa scrolom (miš)... pa to je malo komplicirano al dade se napravit.