Red Rose Roleplay

Započeo Mr.GordoN, Maj 16, 2020, 17:19:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DOBRODOŠLI

|=============================================|

Poštovani SAMPERI pre svega želimo vas uvesti delimično u istoriju zajednice kao i njenu trenutnu funkcionalnost. Nadamo se da će vam način našeg rada, kao i same politike servera privući pažnju.
Red Rose je osnovan 2012 Kao ROLEPLAY zajednica. Kada kažem Roleplay mislim pravi smisao te reči. Tada zajednica je brojala oko 80-100 igrača dnevno. Prvobitni vlasnik zajednice bio je BELI čovek koji je vodio zajednicu uspešno sve do 2013. Nakon toga zajednica se zatvara razlog toga bio je manjak vremena kao i obaveze u RLu. Godine 2020 tražimo dozvolu za korišćenje imena kao i pravo na celokupnu zajednicu pregovori su uspešno obavljeni te zajednica prelazi u vlasništvo moje malenkosti, Halimia i Huse (pomoćni skripter). Zajednica je otvorena 18.04.2020. Na openu smo imali 100+ igrača bez zasigurno i jednog ubačenog bota sa čime smo iskreno u jedno ruku zadovoljni pak u drugu razočarani. Ukoliko malo bolje pogledate RR shvatićete da zaista posedujemo mod koji je građen od 0. Od datuma opena nije prosla niti jedna nedelja da nije ubačen update sa novim sistemima i tu tradiciju nastavljamo i dalje. U nastavku ovoga posta pokušaćemo vam prikazati nekoliko zanimljivih stvari.

CREDITS: Joy, Mario, @V01D , Vedran.

||========================================================================||

1.) Poslovi

Red Rose vam nudi pregršt poslova na prikazanoj fotografiji ćemo vam pokazati samo legalne poslove, za ilegalne radnje kao i njihove misije moraćete se sami potruditi.
Takođe u pripremi su novi legalni poslovi od kojih su neki : Proizvođač lekova, Dimničar..

2.) Organizacije

Na serveru trenutno posedujemo 13 organizacija, Svaka organizacija ima svoju RP priču. Te je svaka organizacija posebna na svoj način. U sledećim fotografijama prikazaćemo vam primer LCNa.

La Cosa Nostra (LCN)

La Cosa Nostra je zasigurno jedna od najbrutalnijih i najačih MAFIJA na serveru. Oni se bave trgovinom droge, preradom oružja a svoj novac peru preko javne kuće. Poznati su takođe i po najviše naručenih ubistava na državne organe kao i organe vlade.

3.) Sistemi

Posedujemo mnoštvo unikatnih sistema poput pljački BANKE, ZLATARE kuća i stanova svaka od ovih pljački poseduje RP priču koju organizacija mora da ispoštuje, Pored toga postoji još mnogo unikatnih sistema no trenutno mi ćemo vam prikazati GARDEN Shop.

GARDEN SISTEM

Garden sistem se zasniva na uređenju dvorišta. Server vam nudi mogućnost da sami sebi uredite dvorište kako vi želite. Sve što je potrebno jeste da posedujete svoju kuću sa dvorištem a izgled dvorišta vi uređujete po ličnom ukusu.

Prezentacija sistema NOLIFER

To bi bilo to ukratko od nas. Posetite server i zaigrajte na serveru koji vredi pažnje.

Citat: Galardo poslato Maj 16, 2020, 18:05:28 POSLE PODNE
Zao mi je Joy-a...

Svima nam ga je zao..... dobar momak a tako prodje. Prije svega veliki covek

Citat: Galardo poslato Maj 16, 2020, 18:05:28 POSLE PODNE
Zao mi je Joy-a...
Praštajte, a šta se desilo Joyu? Nisam upućen...

Predobra prezentacija servera, navratit ću malo poslije. Srećno do 200+

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Bratislava poslato Maj 16, 2020, 20:04:17 POSLE PODNE

Izradise ga "prijatelji"

Joy

*

Citat: Mr.GordoN poslato Maj 16, 2020, 18:07:50 POSLE PODNE
Svima nam ga je zao..... dobar momak a tako prodje. Prije svega veliki covek
Citat: Bratislava poslato Maj 16, 2020, 20:04:17 POSLE PODNE

Kako čitam komentare sve mi se čini da sam umro  :D

Citat: Joy poslato Maj 16, 2020, 20:33:37 POSLE PODNE
Kako čitam komentare sve mi se čini da sam umro  :D

Ziv je Joy umro nije.. ? Ljubi te brat

Nešto mi neće ts3 redrose??? Mogul Admina znam DM pravila  :D  :D