Ne daje platu, a u skripti sve lepo namesteno!

Započeo ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ, Februar 16, 2020, 19:05:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): U skripti je sve lepo namesteno, a IG kada se zavrsi posao ne daje se igracu pare!
Dio skripte:
    SetVehicleToRespawn( GetPlayerVehicleID( playerid ) );
					    Gorskyy_DisablePlayerCheckpoint( playerid );
					    TogglePlayerControllable( playerid, true );
					    BusLinija[ playerid ] = 0;
					    CheckpointStatus[ playerid ] = 0;
					    Gorskyy_KillTimer( BusVozac[ playerid ] );

new bonus = random( 400 );

if(HappyJobUkljucen) { format( globalstring, sizeof( globalstring ), ""col_atlas"Uspesno ste zavrsili bus liniju!\n\n"col_white"Plata: "col_atlas"15000$\n"col_white"Bonus: "col_atlas"%d$", bonus ); PlayerInfo[ playerid ][ xPlatniRacun ] += (15000+bonus); SPD( playerid, 0, DSMSG, D_NASLOV, globalstring, "Ok", "" ); }
						else { format( globalstring, sizeof( globalstring ), ""col_atlas"Uspesno ste zavrsili bus liniju!\n\n"col_white"Plata: "col_atlas"7500$\n"col_white"Bonus: "col_atlas"%d$", bonus ); PlayerInfo[ playerid ][ xPlatniRacun ] += (7500+bonus); SPD( playerid, 0, DSMSG, D_NASLOV, globalstring, "Ok", "" ); }

SavePlayer( playerid );
						UpdatePlataTD( playerid );

StaroVreme[ playerid ] = 0;
    					NovoVreme[ playerid ] = 0;

BussinesJobMoney( POSAO_BUSVOZAC, ((2000+bonus)/10) );
					    return 1;
					}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/luBSK7W
Founder of
Digression Community

A šta je lijepo namješteno?Ja koliko vidim nigdje nema funkcije koja daje igraču novac,osim što ima varijabla na koju se sprema bonus novac.

Dodaj još da igraču doda novac

Predpostavljam da imaš neku funkciju za to,prilagodi sebi.

g_NovacPlus(playerid, 7500+bonus);

Citat: Paul Castellano poslato Februar 16, 2020, 21:08:36 POSLE PODNE
A šta je lijepo namješteno?Ja koliko vidim nigdje nema funkcije koja daje igraču novac,osim što ima varijabla na koju se sprema bonus novac.

Dodaj još da igraču doda novac

Predpostavljam da imaš neku funkciju za to,prilagodi sebi.

g_NovacPlus(playerid, 7500+bonus);

Zaboravio sam da napomenem da postoji jos jedan TD gore koji se zove "Plata" i to je ta plata od poslova.. E sad, da se ne daje taj novac tek kad stigne plata?
Founder of
Digression Community

Citat: Buster poslato Februar 16, 2020, 22:52:25 POSLE PODNE
Zaboravio sam da napomenem da postoji jos jedan TD gore koji se zove "Plata" i to je ta plata od poslova.. E sad, da se ne daje taj novac tek kad stigne plata?

Iz ovog što si ti nama poslao ne sprema u nikakvu varijablu tu platu da bi moglo kasnije to iskoristiti za dobivanje novca "kada stigne plata".
Sad ako ti imaš taj sistem trebao bi onda na tu varijablu spremiti platu i bonus kako bi kasnije mogao igrač dobiti to na platu.To moraš provjeriti u svom modu kako ti je namješteno i kako želiš...

Ako želiš da igrač dobije novac odmah,uradi kako sam ti rekao,samo prilagodi svojoj funkciji za davanje novca.

Ovo cim gorsky i shomy radili mod ode sve  :( javi se ovom coveku !!!
https://www.facebook.com/gorskyy.script.9
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community