Pomoc error izbacuje?

Započeo Ruthless Pawno, Mart 05, 2019, 13:22:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Izbacuje mi jedan error
Dio skripte: //////////////////////////////////////////
//#include                      < SKY >
#include < fixes >
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): kad udjem na server propada mi sve, ne ucitava mappe i sva auta propadnu,
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(13) : fatal error 100: cannot read from file: "fixes"

Compilation aborted.

Pawn compiler 3.10.6           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Posto sam na fonu , nmg kopiram link formulara opet . . .

Objasnio sam ti za skriptanje u PP , druze ne znas Pawn jezik , procitaj to ponovo , pise ti sta je problem...

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Ruthless Pawno poslato Mart 05, 2019, 13:29:35 POSLE PODNE
Å ta da uradim? samo mi reci..

Verovatno imas #include Fixes , probaj ga naci u modu , ako ga nema , ubaci ga ili izbrisi iz skripte i vidi sta ce biti , moDa se ne koristi nigde a dodat je.

Vise ne pomazem nikom ko ne zna osnove pawna , javis se PP , ponude su dobre jer je cena casa matematike 5e , a ti kod nas dobijes 18+2casa Pawno jezika za mesec dana za neku nisku cifru od 10-20e (zavisno od znanja koje posedujes) a nudimo i stipendije , ali ti je ne mozes dobiti jer ne znas bas nista u pawnu

Citat: Mister Naithan poslato Mart 05, 2019, 13:35:36 POSLE PODNE
Verovatno imas #include Fixes , probaj ga naci u modu , ako ga nema , ubaci ga ili izbrisi iz skripte i vidi sta ce biti , moDa se ne koristi nigde a dodat je.

Vise ne pomazem nikom ko ne zna osnove pawna , javis se PP , ponude su dobre jer je cena casa matematike 5e , a ti kod nas dobijes 18+2casa Pawno jezika za mesec dana za neku nisku cifru od 10-20e (zavisno od znanja koje posedujes) a nudimo i stipendije , ali ti je ne mozes dobiti jer ne znas bas nista u pawnu
Jednostavno postoji definisan include ali ga nema u pawno/include folderu,ubacis ga i sve okej :)
A sto se tebe tice @Mister Naithan , da ti kazem neki dobro nameran komentar,nemoj komentarisati bezveze samo zbog dobijanja postova,ako znas pomoci,pomogni ako ne nemoj,i nemoj promovisati u ovom pdfu bilo sta sto ima veze kao usluga jer imas poseban pdf za tako nesto ;) http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=105454.0 , i nemoj zajebavati nove korisnike koji mozda zele da nauce nesto i kako kazu ono nije sramota pitati,i niko se nije naucen rodio ;)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Mart 05, 2019, 13:44:51 POSLE PODNE
Jednostavno postoji definisan include ali ga nema u pawno/include folderu,ubacis ga i sve okej :)
A sto se tebe tice @Mister Naithan , da ti kazem neki dobro nameran komentar,nemoj komentarisati bezveze samo zbog dobijanja postova,ako znas pomoci,pomogni ako ne nemoj,i nemoj promovisati u ovom pdfu bilo sta sto ima veze kao usluga jer imas poseban pdf za tako nesto ;) http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=105454.0 , i nemoj zajebavati nove korisnike koji mozda zele da nauce nesto i kako kazu ono nije sramota pitati,i niko se nije naucen rodio ;)

Slazem se , ali jedno je kada zelis nauciti , a drugo je kada zajebavas ljude postovima ovde , nije mi dao ni liniju , nije morao al eto da je bila druga neka greska ne bih znao sta da kazem. Ja cistim zajednicu na svoj nacin , ispostovacu ovo sto si rekao jer si upravu potpuno.Ja mogu sad da trazim da mi se skinu postovi , nista mi to ne znaci , ne radim zbog postova ovo , jer meni nista to ne znaci. Ja sam pokrenuo nesto sto , koliko ja znam nije niko ,  Skola Pawna , bice za koji dan vise o tome na forumu . Primer , 5e ti je cas Matematike , Jedan a kod nad dobijes Mesec Dana =18+2 + Ispit znanja za 10-20e , to je dzaba ali naucis osnove , naucis da radis , a napredni nivo mozes dobiti stipendiju , ako imas pontecijal.
Ako kontas sta hocu reci , nista lose ne mislim  8)

@Tema PP si rekao da dobijes novi error , pogledaj da li imas Include u modu , ako imas Update ga.

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Mart 05, 2019, 13:44:51 POSLE PODNE
Neko brate kako da ja to ubacim? misli gdje da skinem taj include? noob sam jbg

Citat: Ruthless Pawno poslato Mart 05, 2019, 13:51:30 POSLE PODNE
Neko brate kako da ja to ubacim? misli gdje da skinem taj include? noob sam jbg
Nadji ga negde u modu ili na netu , samo ga ubacis u pawno/includes

brate sad kad sam obrisao ovo izbacuje mi warninge..
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(3569) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(25436) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(43974) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(57054) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(57056) : warning 217: loose indentation

Header size:          46224 bytes
Code size:          7080816 bytes
Data size:         38858136 bytes
Stack/heap size:     240000 bytes; estimated max. usage=8405 cells (33620 bytes)
Total requirements:46225176 bytes

5 Warnings.

Citat: Ruthless Pawno poslato Mart 05, 2019, 14:14:46 POSLE PODNE
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(3569) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(25436) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(43974) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(57054) : warning 217: loose indentation
C:\Users\User\Desktop\EG\gamemodes\AternosOGC.pwn(57056) : warning 217: loose indentation

Stack/heap size:     240000 bytes; estimated max. usage=8405 cells (33620 bytes)

5 Warnings.

Posalji mi pawno i pwn fajl i sve cu ti resiti , lakse je , posto ja lose objasnjavam
Poslednja Izmena: Mart 05, 2019, 14:19:02 POSLE PODNE od Mister Naithan

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Citat: Ruthless Pawno poslato Mart 05, 2019, 14:14:46 POSLE PODNE

5 Warnings.
@Ruthless Pawno | Sad ovo dodaj na vrh skripte posle Includova:
#pragma tabsize 0
i warninzi cu ne stati.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 05, 2019, 14:20:38 POSLE PODNE
@Ruthless Pawno | Sad ovo dodaj na vrh skripte posle Includova:
#pragma tabsize 0
i warninzi cu ne stati.
trazio sam to, ali ne postoji u pawnu?

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Citat: Ruthless Pawno poslato Mart 05, 2019, 14:30:25 POSLE PODNE
trazio sam to, ali ne postoji u pawnu?
hahahaahhaah :D Pa rekao sam ti da DODAS TO a ne da trazis haahah || dodaj to u skriptu na vrh.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security