[PITANJE] Gamemod

Započeo []Flynâ„¢, Avgust 24, 2010, 20:23:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nastoe

Sa 3 mj. naucis osnove? Nebi bas reko to moze reci onaj koji nezna kakva polja obuhvaca PAWN jezik
Citat: Kruno1407 poslato Avgust 24, 2010, 21:24:25 POSLE PODNE
Uzmes bilo koji pa prevadjas..ali moja preporuka je GF

Najbolje je po meni poceti sa prevadjanjem..pa sa dodavanjem objekata..
pa onda kuce bizovi i tako..ogranizacije..

Preporucam GF
Ti nisi upoznat sa PAWNCC kompajlerom jer da jesi onda bi znao kakve rezltate nekon kompajla ima GF mode pogledaj ovo

Header size:           5904 bytes
Code size:          1100348 bytes
Data size:          4429832 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=5103 cells (20412 bytes)
Total requirements: 5552468 bytes

5103 NE ISKORISTENIH cellova !!!
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2010, 20:29:04 POSLE PODNE od ExtremePower

Mislim da nije 5103 cellova nego da je 1007. Ali nek neko iskusniji u tom polju odgovori. Ali u svakom slucaju 1007 cellova!??!?!?!?!? OMFG

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Citat: ExtremePower poslato Avgust 25, 2010, 20:23:52 POSLE PODNE
Sa 3 mj. naucis osnove? Nebi bas reko to moze reci onaj koji nezna kakva polja obuhvaca PAWN jezik
Citat: Kruno1407 poslato Avgust 24, 2010, 21:24:25 POSLE PODNE
Uzmes bilo koji pa prevadjas..ali moja preporuka je GF

Najbolje je po meni poceti sa prevadjanjem..pa sa dodavanjem objekata..
pa onda kuce bizovi i tako..ogranizacije..

Preporucam GF
Ti nisi upoznat sa PAWNCC kompajlerom jer da jesi onda bi znao kakve rezltate nekon kompajla ima GF mode pogledaj ovo

Header size:           5904 bytes
Code size:          1100348 bytes
Data size:          4429832 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=5103 cells (20412 bytes)
Total requirements: 5552468 bytes

5103 NE ISKORISTENIH cellova !!!

Ja ne dobivam takve rezultate (ja editam godfather, nema koristi od toga da ga skinem i buljim u njega).

Pa ti si ga bio optimizirao, jos sam ti govorio kako.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Probaj početi sa ovom skriptom:
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=153719

Nisam je nešto koristio, ali vidim da ima oko 1k redova pa bi si mogao shvatiti par stvari ...

@LordShigi, kako si dobio brojku 1007?

Oduzeo byteve koristene i kolko ih je oslobodeno i podjelio s 4(veličina cella).

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Correlli

Citat: LordShigi poslato Avgust 25, 2010, 21:07:31 POSLE PODNE
Mislim da nije 5103 cellova nego da je 1007. Ali nek neko iskusniji u tom polju odgovori. Ali u svakom slucaju 1007 cellova!??!?!?!?!? OMFG

Piše sve - 5103 cells (20412 bytes).

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

CitatProbaj početi sa ovom skriptom:
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=153719

Nisam je nešto koristio, ali vidim da ima oko 1k redova pa bi si mogao shvatiti par stvari ...

Po mogucnosti RP skripta! :D

nastoe

Da tako ces bas nauciti a neznas niti stunt mode napraviti  :-\ daj jednom pocnite graditi temelje a ne odma krov raditi -.-

Pa vidite. Ja sam dao par predloga, (doduše u ovoj temi sam napisao jedan, a još dva sam napisao ovde: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11959.0 )

Pa vi birajte na kojem ćete učiti. Ja sam učio na GFu, ali smatram da je na manjim modovima bolje početi učiti.

(LakÅ¡e je prvo zavrÅ¡iti osnovnu Å¡kolu pa onda ići u srednju, nego odma ići u srednju :)  jeste [cenzura] primer, ali jasno pokazuje ono Å¡ta sam hteo reći)
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2010, 00:34:19 PRE PODNE od mikec

nastoe

Nije stvar, lakse ce nauciti GF nego kako napraviti kvalitetnu kodu, GF nije uopce toliko komplikovan koliko je "neuredan" i GF mode je cisti primjer loseg skriptanja zato bolje poceti sa blank modom do svog vlastitog RP moda

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

oKe oKe!! Moze ovde LOCK! Msm da je ovo dovoljno informacija! Hvala svima   8)

Citat: ExtremePower poslato Avgust 27, 2010, 00:53:18 PRE PODNE
Nije stvar, lakse ce nauciti GF nego kako napraviti kvalitetnu kodu, GF nije uopce toliko komplikovan koliko je "neuredan" i GF mode je cisti primjer loseg skriptanja zato bolje poceti sa blank modom do svog vlastitog RP moda
A ti editaš GF -.-

ZicMortal

ÄŒovjek ide napravit server (najvjerovatnije) i baÅ¡ se sad njemu da radit neki stunt mode (ako oće RP) i baÅ¡ mu se dade neki mode od 0 radit ako nema pojma o skriptanju  :-\ To je moje misljenje.

ZicMortal

Citat: Luka P. poslato Avgust 27, 2010, 17:04:07 POSLE PODNE
Citat: ZicMortal poslato Avgust 27, 2010, 16:15:18 POSLE PODNE
ÄŒovjek ide napravit server (najvjerovatnije) i baÅ¡ se sad njemu da radit neki stunt mode (ako oće RP) i baÅ¡ mu se dade neki mode od 0 radit ako nema pojma o skriptanju  :-\ To je moje misljenje.
LoÅ¡e ti je miÅ¡ljenje, to je moje miÅ¡ljenje.  :)

Misli ti šta oš, al ajde reci... jesi ti kad si počinjao skriptat odma radio mode od 0 bez ikakve pomoći ijednog drugog moda?