Ne ocitavaju se mape

Započeo SanelPandzic, Decembar 27, 2018, 22:28:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Pozdrav! Radi se o modu hawai roleplay odlucio sam radit taj mod ali imam problem kad se odaljim malo od mape nestane pola mape to jest pola zgrade a nekad nestane cijela mapa kad dodjem blizu te mape ili zgrade pojavi se cijela mapa! svi objekti su krerani kao
CreateDynamicObject
[/b]
Dio skripte: Ojbekti su kreirani kao
CreateDynamicObject

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):  code]vaÅ¡ odgovor[ /code]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/4rpIQDm

Moze biti 2 mogucnosti
1. Da ima neka mapa koja ima previse objekata i onda kod ostalih mapa objekti nestaju
2. Probaj mapu prebaciti u CreateDynamicObjectEx i na kraju koda za stream distancu stavi 300.0,a takodjer i za draw distancu stavi 300.0
Primjer: CreateDynamicObjectEx(id objekta, kooridnate objekta => x,y,z,   xa,yb,zc, 300.0, 300.0);
#M24

Update Streamere tebra i smanji objekte kod mapa ..  ;D
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]

Update nove streamere i probaj compile ili su ti mape spojene pa sporo ucitavaju previse objekata na jednom mestu
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Don_Marquez poslato Decembar 27, 2018, 22:36:27 POSLE PODNE
Moze biti 2 mogucnosti
1. Da ima neka mapa koja ima previse objekata i onda kod ostalih mapa objekti nestaju
2. Probaj mapu prebaciti u CreateDynamicObjectEx i na kraju koda za stream distancu stavi 300.0,a takodjer i za draw distancu stavi 300.0
Primjer: CreateDynamicObjectEx(id objekta, kooridnate objekta => x,y,z,   xa,yb,zc, 300.0, 300.0);
Dobro hvala to cu sutra pokusat i javit cu ako uspije!

Citat: ••¤(`×[¤ Vɪá´,,á´‡RᴏY ¤]×´)¤•• poslato Decembar 27, 2018, 22:40:26 POSLE PODNE
Update Streamere tebra i smanji objekte kod mapa ..  ;D
Dobro ako uspije javit cu ovdje u temi
Citat: Roby Maper poslato Decembar 27, 2018, 22:55:38 POSLE PODNE
Update nove streamere i probaj compile ili su ti mape spojene pa sporo ucitavaju previse objekata na jednom mestu
Dobro uradit cu nisu mape spojene hvala ti ako bude radilo javit cu ovdje u temi da je resen problem

Citat: ShomY071 poslato Decembar 28, 2018, 11:40:45 PRE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=126808.0
Procitaj moj reply na ovoj temi, da ne kopiram sad.
Procito sam samo ovo ne kontam sto si tam napiso  "Takodje interijere pravi u SF/LV, tj tamo de nemas mape, i stavi stream na njima od 50.00 do 150.00, zavisi od velicine inta."
Ocu li da postavim stream od 50.00 do 150.00 kod enterijera il kod ovih objekata to jest mapa npr opstina?
Ako cu oto da stavim kod enterijera onda kolko mi predlazes da stavim stream i view distance?

Jel si resio problem koji mod koristis stariji neki?
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Zavisi kolka je mapa i de se nalazi, 350.00 je ja mislim sasvim dovoljno, e sad vrv ti imas mnogo mapa na tom mestu de ti se lose ucitava, tako da jedini nacin je da neke premestis ili smanjis broj objekata.