Teritorije

Započeo [ET]Beks, Jul 02, 2018, 21:28:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Evo ovako koristim LG/CH mod i meni je dini cuvanje...Hteo sam napraviti teritorije sistem ali je to u ini cuvanju...Postoji varijanta da se to napravi u dini cuvanju...Ako neko ima neki FS za teritorije ili nesto tako bio bi mu veoma zahvalkan da mi pomogne...
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

SAMP IP: 91.134.193.97:7784

Forum: www.et-rp.info

Radi se samo o cuvanju i ucitavanju, samo to napravis novo i to je to.

Najjednostavnije ces to napravit ako uzmes taj tvoj sistem, i stavis ga pored nekog koji ima dini cuvanje i jednostavno zamjenis varijable kroz novu funkciju. Tako ces i naucit sta za sta sluzi.

Uf nisam siguran da bi mi to bas islo..odradio sam sve sto treba e sad kad dolazi cuvanje/citanje tu sam stao :/
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

Citat: Slade poslato Jul 03, 2018, 00:31:05 PRE PODNE
Radi se samo o cuvanju i ucitavanju, samo to napravis novo i to je to.

Najjednostavnije ces to napravit ako uzmes taj tvoj sistem, i stavis ga pored nekog koji ima dini cuvanje i jednostavno zamjenis varijable kroz novu funkciju. Tako ces i naucit sta za sta sluzi.
Imas jos nacina al ovaj ti je najlaksi koji ti je dao Slade

•  Destination Roleplay
•
•  Forum:destination-rp.com•

Ja sam ordario 60-70% sistem..treba samo neko malo iskusniji da mi pokaze kako da odradim cuvanje/citanje...Ako to ne traje dugo i ako ima neko volje preko teamwievera to da odradimo?

Citat: Android995 poslato Jul 03, 2018, 18:37:57 POSLE PODNE
Ja sam ordario 60-70% sistem..treba samo neko malo iskusniji da mi pokaze kako da odradim cuvanje/citanje...Ako to ne traje dugo i ako ima neko volje preko teamwievera to da odradimo?

Evo ti primjer: Klik
Pokusaj nesto nauciti iz toga, mozda ti i pomogne, btw ne znam sto prelazis sa Y_INI-a na Dini, los izbor

Realno ne vidim poentu prelazenja iz yini-a u dini, to ti je kao da silazis sa konja na magarca.
Bolje da imas 2 sistema cuvanja u skripti nego jedan koji je previse spor.

Moja ti je preporuka uci MySQL i prebacuj ceo mod u njega.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: .бунÑ,а poslato Jul 04, 2018, 10:20:56 PRE PODNE
Realno ne vidim poentu prelazenja iz yini-a u dini, to ti je kao da silazis sa konja na magarca.
Bolje da imas 2 sistema cuvanja u skripti nego jedan koji je previse spor.

Moja ti je preporuka uci MySQL i prebacuj ceo mod u njega.

Nisam ja nista prebacivao...Takav je mod pravljen....Eh sad da ja mogu ubaciti yini cuvanje i citanje pored dini to bi bilo super...ali kad ubacim taj include izbacuje mi errore -_-

Citat: Android995 poslato Jul 04, 2018, 15:34:40 POSLE PODNE
Nisam ja nista prebacivao...Takav je mod pravljen....Eh sad da ja mogu ubaciti yini cuvanje i citanje pored dini to bi bilo super...ali kad ubacim taj include izbacuje mi errore -_-
Mozes ti ubaciti YINI cuvanje, mysql i sve to da koristis u jednoj skripti, a sto se tice tog moda ako je verzija prije nego sto je LG zajednica prodana kani se tog moda pun je bugova

Eh bio bih ti zahvalan da mi pomognes...Ma jok ovo je mod iz 2013-2014 god...Ja sam im tad bio skripter i znam da mod nema bugova :)