Komanda /donatorskeboje

Započeo LukasNoha, Januar 28, 2018, 11:40:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje:Kako da napravim komandu za menjanje boje imena? Onako kako je na Bextazy /donatorskeboje, i da naravno samo admini mogu koristiti to
Komentar:Mora biti u CMD:donatorskeboje

Jel ovako nekako to treba izgledati?
CMD:namered(playerid, params[])
{
    if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, 0xFF8284FF, "ERROR: Ne mozete koristiti komande jer niste jos prijavljeni na svoj account / ili ste mrtvi.");
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 2) return SCM(playerid,0xFF8284FF,"ERROR: Niste autorizirani za koristenje ove komande ili vam je nedovoljan level.");
    SetPlayerColor(playerid, 0xFF0000FF);
}

Da...Ovisi kako ti želiš to napraviti,to postavlja jednu boju koju odrediš.

A kako da napravim ceo dialog, ako bi mogo ti to da mi napravis plss, dok upisem npr /dboje da mi izbaci listu boja i da si izaberem, i da pise igracima koji nisu admini da nemogu to da koriste..?

definises prvo dialog

onda kod komande stavis

ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_KOJISIDEFINISAO, DIALOG_STYLE_LIST, "Boje", "plava\nzuta\nsucmurasta", "Odabir", "Izlaz");

i onda odradis pod ondialogresponse case 0,case 1 i tako

kako da definisem dialog plss objasni? Ova cmd sta sam ja gore napravio radi, promeni boju imena, samo sta pise unesli ste nepostojecu cmd... Kako da definisem dialog pls mi napravi celu cmd

#define DIALOG_DONBOJE 33 (naravno nemoj staviit 33 nego neki drugi id tj broj)

A koji broj da stavim brt? Zasto ne 33?

pa vidi koji ti je dialog po redu jbt,nadjes gdje su ti ostali dialozi definisani i nastavis samo,ako je zadnji 33 ti ces staviti 34 bubam,i tako

Oke a daj mi napisi kod kako da napravim CMD:donboje(playerid, params[]) napisi mi kako da napravim case1 i to... neznam brt stvarno pocetnik sam