Server crashed due tu unknown error

Započeo Nelson ZG, Oktobar 11, 2017, 09:40:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Zara Gaming v7.3
Detaljan opis problema: Svakih par dana dodje do ovoga, sinoc sam se sjetio da smo mijenjali verziju streameran sa 2.8.2 na 2.9.1 pa sam vratio na 2.8.2 verziju. Da vidim da li je do toga (pretpostavljam nisam siguran). Ako se neko od vas susreo sa ovakvim problemom, a zna u cemu je mogao bi pomoci da se ne maltretiramo oko toga. :)
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Crashdetect: https://pastebin.com/qfiFhH3j

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Citat: Nexy AG poslato Oktobar 11, 2017, 10:17:43 PRE PODNE
Jel radi sada kada si vratio?

Pa eto vidjet cemo ja mislim da je do toga ali da vidim vasa misaljnja. :)

@Tosic ãƒ,,  imao si slican problem?

www.uploaduj.me

Citat: Nelson ZG poslato Oktobar 11, 2017, 11:08:49 PRE PODNE
Citat: Nexy AG poslato Oktobar 11, 2017, 10:17:43 PRE PODNE
Jel radi sada kada si vratio?

Pa eto vidjet cemo ja mislim da je do toga ali da vidim vasa misaljnja. :)

@Tosic ãƒ,,  imao si slican problem?
Da, problem je do streamer verzije. Ako ti opet bude pravilo probleme javi mi se pa cu ti u detalje pa cemo resiti valjda :D

Meni se licno nije desavalo nikada, ali znam par osoba kojima jeste, kada vratis na 2.8.2 nece biti crash-a, dok je pozeljno da se koristi poslednja verzija, probaj skinuti ovaj streamer koji je zadnji izbacen od strane Incognita sa njim bi trebalo da ti radi sve kako treba.
Download: KLIK
HARD WORK BEATS TALENT

Msm da previse vozila ima pa kad se respawna puca nekada...
SetVehcileToRespawn(params)bug

EDIT: Kazem jer sam nasao nes na google, a meni kad sam digao streamer na 2.9.1 ne puca server...

Vazi hvala vam!

@Nexy AG nije do vozila ni do respawna msm vjerujem da nije jer je ranije bilo po 2k vozila na serveru od kako smo uveli sistem da se igracu otcitavaju vozila kada izadje sa servera i uitavaju kada udje i kuca /v i odabere da. Vozila rijetko predju 1k vozila na serveru sa vec staticnim vozilima za organizacije, posolove itd...

Jedino sto smo da modu radili doduse je prebacen je u mysql al mislim da se ovo dogadja od promjene streamera, sinoc sam vratio staru verziju pa cemo vidjeti sta ce biti.

A ko zna zasto puca ako je do streamera ja imam 500-600 korisnika dnevno aktivno na serveru ako ne i vise ko zna sto rade, pa nesto mozda aktivira tu verziju da pukne al eto ima vremena da se sredi. :D Imao sam vecih problema ovo je cak i sitnica haha neko cak kaze da je prekoracne broj CreateObject ali nije imam 600 CreateObjecta sa CreatePlayerObject ima
Poslednja Izmena: Oktobar 11, 2017, 14:12:00 POSLE PODNE od Nelson ZG

www.uploaduj.me

Postavljam backtrace na github  :D

EDIT: Mogu pogledat na gitu sta su menjali u commitima...
Poslednja Izmena: Oktobar 11, 2017, 19:49:38 POSLE PODNE od Nexy AG

Izvinte za DP...

Pogledaj ovde, mozda vidis sta su menjali i nadjes sta te jebe...

KLIKNI ME(NEZNO PLS)

updejtaj crashdetect, koje plugine sve koristis ?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=115344.msg767146#msg767146 date=1507755562]
updejtaj crashdetect, koje plugine sve koristis ?

To sam ja prvo mislio (da udpatea sve, zato sto meni ne crasha sa zadnjim v YSI-a i sscanfa>..)

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Skripta je pisana modularno predpostavljam ?

Samo su mape u modulu, MySQL je mod prebacen prije dvije nedelje, Streamer je 2.8.2 sscanf je 2.8.1

Samo crashdetect, streamer i sscanf i i anti hh plugin.
Pretpostavljam da je do streamera bilo, propratit cu ovih dana da li ce se to dogadjati vise. :)

www.uploaduj.me

Citat: Nelson ZG poslato Oktobar 12, 2017, 13:21:08 POSLE PODNE
Samo su mape u modulu, MySQL je mod prebacen prije dvije nedelje, Streamer je 2.8.2 sscanf je 2.8.1

Samo crashdetect, streamer i sscanf i i anti hh plugin.
Pretpostavljam da je do streamera bilo, propratit cu ovih dana da li ce se to dogadjati vise. :)
znaci lock ? ako se bude desavalo posalji pp da unlockam temu da ne otvaras dzabe novu
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci