zeza me ovaj error mnogo ? :/

Započeo Akkainu, Jul 28, 2017, 15:00:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: athlone v1
Detaljan opis problema:Pa imam problem ima u gamemods folder ATH.PWN to je gm mod a ima ATHMAPE.pwn e sad meni mnogo treba da izbrisem neke mape i da editujem ali ne mogu jer mi izbacuje ovaj------> error Athlone Communy GameMod\gamemodes\ATHMAPE.pwn(710 -- 25053) : error 013: no entry point (no public functions) pomoc pls :D
Dio skripte: Mape
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/g1f3ze
Poslednja Izmena: Jul 29, 2017, 17:18:17 POSLE PODNE od MEDO

vjerovatno si stavio van {} kod

bilo je lijepo dok je trajalo.

Au on kao da ne prepoznaje mape ceo taj eror msm tu mapu sam izbrisao al mi se pojavio sledeci error ???
(12421) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "hoodpodloga"
(4836) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "intsaj"
(11940) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "intvile"
(1442) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "naftnaindustrcija"
(1442 -- 24926) : error 013: no entry point (no public functions)
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
https://prnt.sc/g1g8o1

Hm to nisam nasao posto je to ATHMAPE ? pa je to loadovano u ath.pwn gamemod

Aha, pa onda samo dodaj mape, snimi fajl i otvori ath.pwn i njega compile.

To je problem brt , ja mogu mape da ubacujem u ath.pwn ali ne mogu u athmap ja zbog tog errora a posto editujem mod ima na jednom bilbordu pise ATHLONE a ja taj bilbord hocu da delete al nmg error ? :/ sve sto ima pre kreiranja mapa u ATHMAP.pwn jeste stock KreirajObjekte( ) { i ispod se prave mape ali jok ne ide :/

Nisam bas siguran da si me razumeo.. Ili ja nisam razumeo tebe, negde je problem xD

Dodaj mape u athmap i samo idi na save, nemoj compile, i onda zatvoris taj prozor, otvoris ath.pwn i njega compile, jer su verovatno povezani..
Nisam siguran kako ide jer ne koristim nijedan od modova sa bivsih servera, pisem svoje modove i onda je potpuno drugacije na svakom drugom modu.

Uglavnom, probaj kao sto sam ti rekao pa javi da li radi