Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ma mrsko mi bilo citat, ako neko moze PM kad bude moglo imam profil iz 2012 godine :P
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Nažalost isplata sada ide nakon 7 dana(zbog problema sa facebook oglasima), i takoÄ'er sada umjesto da uÄ'emo samo 2 puta na vaÅ¡ teamviewer, sada ćemo ulaziti 3-4 puta u toku 7 dana(sve ovisi o kojoj se stranici radi), samo Å¡to nakon Å¡to uÄ'emo 2 puta(prvi put za pravljenje stranice i oglasa, a drugi put za preuzimanje te iste stranice i oglasa), a nakon ta 2 puta ući ćemo joÅ¡ jednom ili dva put ovisno o nama i stranici koju smo napravili dan-dva prije i napraviti oglas(trajanje pravljenja oglasa je 2-5 minuta ovisno o vaÅ¡em internetu). Zainteresirani, javite se na PM.

Prebacivanje stranice je moguće i bez prethodnog ulaska na teamviewer. Ovo su čiste komplikacije, mogu reći totalno nepotrebne jer ne verujem da su problemi sa oglasima toliko veliki. Ovo je po mom misljenju samo uzimanje na vremenu..
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato April 24, 2017, 00:10:47 PRE PODNE
Prebacivanje stranice je moguće i bez prethodnog ulaska na teamviewer. Ovo su čiste komplikacije, mogu reći totalno nepotrebne jer ne verujem da su problemi sa oglasima toliko veliki. Ovo je po mom misljenju samo uzimanje na vremenu..

Uistinu nevidim odakle potreba za ovakvim osvrtom bez iti jednog argumenta.

Naravno da je prebacivanje stranice moguće bez predhodnog ulaska na teamviewer isto kao i prebacivanje računa za oglaÅ¡avanje, ali mi prvenstveno ulazimo preko teamviewera kako bismo vidjeli dali je račun za oglaÅ¡avanje aktivan ili ga je facebook deaktivirao radi sigurnosti â€" u slučaju da je račun deaktiviran i korisnik ga sam prebaci na nas nakon Å¡to smo mi već platili, mi smo bacili novac. Predpostavljam da ti kada neÅ¡to kupujeÅ¡ prvo pregledaÅ¡ „robu“ pa tek onda platiÅ¡ stoga nevidim potrebu za ovakvim komentarom. Drugi razlog naÅ¡eg ulaska je kako bi cijeli proces bio jednostavniji i brži, nisu svi upoznati sa facebook stranicama i računima za oglaÅ¡avanje stoga nema razloga da se gubi vrijeme na to ako mi to možemo odraditi rutinski u roku od par minuta.

Što se tiče toga da nevjeruješ da su problemi sa oglasima tako veliki, samo ću reći da su problemi sa oglasima manji mi sigurno nebismo plaćali za račune, a isplatili smo već jako puno što može potvrdit dosta članova ovog foruma.

Potrebu za uzimanje na vremenu nemamo, jer su svi do sada kao Å¡to će i svi ubuduće biti plaćeni po dogovoru. Ako si ti u mogućnosti platiti unaprijed, u jednom danu kreirat oglase, preuzet stranice i ostvarit pristup računima za oglaÅ¡avanje bez da ti facebook to onemoguci i da samim time izgubis sav uložen (čitaj: isplaćen) novac â€" onda izvoli i ponudi korisnicima takvu uslugu, mi na žalost to nismo u mogućnosti.

Bilo bi dobro da se ubuduće prije ovakvih komentara dobro informiraÅ¡, pa ako uspijeÅ¡ skupiti neke argumente ostaviÅ¡ komentar â€" ovako ovo nema smisla, miÅ¡ljenje ima svatko ali je upitno koliko je to miÅ¡ljenje točno.

ÄŒinjenice su da uskoro godinu dana radimo ovo Å¡to radimo, nitko do sada nije bio prevaren, svi su plaćeni točno po dogovoru, nitko do sada nije imao bilo kakve probleme sa svojim facebook profilom ili bilo kakve druge probleme. Nudimo najbolju uslugu Å¡to možemo, ukoliko pronaÄ'emo rijeÅ¡enje isplate će bite brže, za sada se plaća 50% nakon dva dana, ostatak nakon Å¡to kreiramo zadnji oglas s vaÅ¡eg računa, plaćenjem cijelog iznosa odmah riskiramo da mi budemo prevareni stoga je ovo najbolja solucija za obadvije strane.
Poslednja Izmena: April 24, 2017, 16:54:45 POSLE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: SlavicBeast poslato April 24, 2017, 00:10:47 PRE PODNE

Pa nisu me silovali preko teamviewera 'ebo led
samo rejv i debele zene

Ništa, ja jedino da spustim kapu i predložim Cukerbergu da vas zaposli u marketing sektoru.

Moj komentar se prvenstveno odnosio na to da nećemo svi biti u situaciji da budemo kraj kompa ili laptopa u toku 7 dana. Polazim od sebe jer bih ja najviše mogao 2-3, a do sada sam i saradjivao sa raiNom te mislim da sam dovoljno upućen u celu proceduru.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato April 24, 2017, 17:59:27 POSLE PODNE
Ništa, ja jedino da spustim kapu i predložim Cukerbergu da vas zaposli u marketing sektoru.

Moj komentar se prvenstveno odnosio na to da nećemo svi biti u situaciji da budemo kraj kompa ili laptopa u toku 7 dana. Polazim od sebe jer bih ja najviše mogao 2-3, a do sada sam i saradjivao sa raiNom te mislim da sam dovoljno upućen u celu proceduru.

Niko nije rekao da vi trebate biti kraj kompa cijelo vrijeme, pravljenje stranice(prvi put) traje od 10-15 minuta, nekad se oduži zbog interneta osobe kod koje radimo.Ostala 2-3 puta koja ulazimo traju maksimalno 5 minuta.Mi stvarno izlazimo u susret našim klijentima i dogovorimo se unaprijed kad će biti tu tako da to riješimo. Nikog ne prisiljavamo da bude tu 24/7.
Poslednja Izmena: April 24, 2017, 21:03:50 POSLE PODNE od MEDO

BUMP

Potrebni računi! Plaćamo nakon 3 dana i 25$ po računu.

Javite se na PM/ Skype: wex.56