[Pomoc] Dialog

Započeo Shaw Salcedo, Mart 04, 2017, 19:58:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Uradio sam mrtvi dialog sve dobro i lepo al
Dio skripte: /
else if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, 1083.2322,-1226.7747,15.8203))
        {
	        if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 8) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"(HRP)"SIVA" Morate biti najmanje nivo 8 za ovaj posao!");
		    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_ELEKTRICAR) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"(HRP)"SIVA" Vec ste zaposleni ovdje!");
		    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] > 0) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"(HRP)"SIVA" Vec imate neki posao! Koristite /otkaz");
            if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"(HRP)"SIVA" Morate izaci iz vozila!");
			new string[128];
			format(string,sizeof(string),"Jeste li sigurni da se zelite zaposliti ovdje?");
            ShowPlayerDialog(playerid,143214, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Posao Elektricar",string, "Prihvati", "Odbij");
		}

Ovo je prvi kod
A ovo je drugi
if(dialogid == 143214)
	{
		if (!response) return SendClientMessage(playerid, 0xD6E1EBFF, "Odustali ste od posla.");
	    PlayerInfo[playerid][pPosao] = POSAO_ELEKTRICAR;
	    SCM(playerid, SVETLOZUTA, "(POSAO) {FFFFFF}Uspesno ste se zaposlili kao elektricar! Zelimo vam svu srecu u ovome poslu!");
	    SCM(playerid,COLOR_WHITE, "*** Za vise informacija koristite /komande, za sve ostale detalje pogledajte na forumu!");
	}

Kada udjem ig otvori mi se dialog ali kada kliknem zaposli se nece da se zaposli to jest samo izadje iz dialoga
Neke slike:
GAD SAM JA