[REÅ ENO] AC

Započeo Dragi, Avgust 09, 2016, 11:53:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa brate, evo proverio sam isto mi izbacuje mozda sto je samo jedno novo. A to je ako je manji od levela 1 da ga kick. Ostalo je sve isto. Ja majke mi ne znam sta je ovo u pitanju.  Sad ne znam hoces li ti da trazim u FS ili negde drugde
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2016, 21:12:23 POSLE PODNE od Gagule

Vidi pre svega sam sebi komplikujes stvari oko sitnice i ne znam cemu ta neka panika i frka ako mogu po pisanju da je primetim :)
Ajmo lepo iz pocetka sta si radio pa se desio taj problem ? Ubacio si neku FS ? Izbaci je pa vidi sta ce biti... Ubacio si JB ? Izbaci ga ali u kompletu nemoj samo iskljuciti FS ili tako nesto JB ima i include...
Na kraju kada se resis tog nekog spoljnog sveta tj. FS mislim nazovimo ga tako spoljni svet i ne resis problem onda je problem u unutrasnjem svetu odnosno gamemodu, kazem odes u find u lepo kucas kick i pregledas ceo mod gde sta imas ako nadjes nesto sumljivo skloni pa vidi sta ce biti. Nije ovo forum da ti neko uradi sve ili da ti drugi rade umesto tebe, ovo je pomoc ja sam ti sada sve napisao a ti ako bez uvrede imas i par grama mozgra skontaces i resiti problem :)

Skontao sam ja tebe i ostale sta vi hocete. Nisam nista uradio :). Samo sam sredio neke errore. Ali i pre tih errora kad stupam na /duty isto me kicka. Pre toga sam izbacio JunkBuster iz FS jer je ima samo .amx takodje i iz include sam ga obrisao i iz gm unutra. A za find i kick, brt nije mi mod od 160 k linija vec od 38k. Svugde sam lepo pregledao, nema nista sumnjivo. GM sam skinuo licno sa ovog foruma a mod je Countr Gaming bt Beretta evo linka: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=102382.0 . Probao sam da uklonim FS koje su mi sumnjive jer nisam ja ubacivao ali isto nece. Znaci sve sam to pregledao lepo po sto puta. Kad se od juce zajebavam sa tim znaj onda kako je. Bukvalno ceo dan gledam da resim problem sam, pa onda cekam odg. pa onda opet probam i tako uzastopno. Da sam ja sam ubacivao FS lako bih ga ja resio.. Ne trazim ja da vi meni resite ceo problem. I ja se mucim dva dana. Ali nesto nije uredu, kao da je nevidljivo :)

Jesi koristio JBC_SetPlayerHealth u duty komandi dok si imao JB ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nisam. Mozes li kazati sta si hteo da ubuduce znam. Ali sam popravio. Ja tamo gde treba da me kickuje zbog levela ono Kick(i); ja to obrisao i sad radi perfektno :) Zelim svima da se zahvalim, pogotovo moderatoru foruma . Hvala svima :)
Poslednja Izmena: Avgust 10, 2016, 08:20:47 PRE PODNE od Gagule

Pa ako stavis obicno SetPlayerHealth onda prepoznaje kao hack/cheat a ako dodas JBC ne bi trebalo detektovati barem je meni tako  :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Hvala sto si mi dao savet.

Jeste, problem je uspesno resen :)