Kupujemo/iznajmljujemo aktivne Facebook račune (isplate tjedno) - SBR/HRV

Započeo dinkO14, Maj 19, 2016, 18:32:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Aussie poslato Jun 25, 2016, 06:35:08 PRE PODNE
Znaci stvar je u ovome, hmm

Iskreno? Ne znam uopće o čemu pričaš, uostalom, mi uopće NE znamo vašu email adressu , a kako bi kreirali ad idemo: facebook.com/pages/create zatim napravimo sve kako spada, dodamo wp i avatar da izgleda " profesionalno " , i zatim facebook.com/ads/manager/creation/creation i to je to jednostavno i tamo postavimo AD na tu stranicu, prije toga treba dodati paypal(svoj ili naš, nije bitno.) , tako da ne pričaj nebuloze o kojima ništa ne znaš

----------

Jedno pitanje za tebe i sve ostale koji se prave pametni?

Da je to tako, jednostavno bi vam platio neku malo veću sumu novca, uzeo vam password od FB-a promjenio ga, ali opet tu ima caka vraćanja PW-a , tako da sve ode u vodu, ili jednostavno pitanje. Što će meni tvoj FB Account? Kakve ja koristi to imam od njega? Meni treba samo teamviewer da mogu preko njega kreirati AD i to doK VI gledate tako da u svakom trenutku to možete prekinuti!

Ponuda je jos aktivna. Vise info u inbox.

Citat: Aussie poslato Jun 25, 2016, 06:35:08 PRE PODNE
Znaci stvar je u ovome, hmm

Nije u tome stvar, to je potpuno deseta stvar. Iako je to totalno nebitna stvar, mi isključivo koristimo facebook interest targeting za oglase koje kreiramo.
Još ne shvaćam odakle uopće zaključak da mi koristimo targeting putem email lista samo zato jer je facebook nudio tu opciju?

Kada budete osnovali firmu koja se bavi takvom uslugom, dobicete i poverenje potencijalnih klijenata. Ovako, nesto sumnjam u to.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Jun 05, 2016, 14:44:59 POSLE PODNE
Evo ovako. Ovo pisem za one koji su skepticni i koji misle da ce ih neko zaje**ti... Pre svega da se zahvalim @raiN i @dinkO14 .
Naravno, u pocetku sam i ja razmisljao kako ce sve ispasti(sto je i normalno recimo), mozda ce me neko "zavrnuti", zaje**ti ili sta vec ali eto resio sam da pokusam.
No, da skratim pricu... Isplatu novca sam dobio pre nekih 5-10 minuta na PayPal nalog. Samim tim mogu slobodno da kazem da momci nisu skameri ili nesto drugo, trece..... Tako da, ko hoce i zeli moze slobodno da ih kontaktira. :)

@Aussie Ne znam da li si procitao moj post iznad ali evo citiracu ga.
Kako god, ja imam pozitivno iskustvo sa njim tako da ne vidim razlog da bude suprotno i u tvojoj situaciji. Takodje sam i ja bio skeptican kako i sta cak sam i odustao u jednom trenutku zato sto sam isto sumnjao kao i ti.... Ali sam odlucio da nastavim nakon par minuta i super se zavrsilo na kraju.

Ja nisam skeptican jer znam da necu koristiti njihove usluge. Ja to vise zbog ostalih korisnika. Ko je skeptican, neka i dalje bude, ko nije, neka im se javi i to je to. Samo sam bio objektivniji od ostalih.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ovo je čisto 100% već sam obavio jednu saradnju s korisnikom @dinkO14 i sve je prošlo bez problema, tako da preporučujem svima..

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

upravo sam obavio ovaj posao sa njim i sve je ok prošlo tako ako želite zaraditi javite mu se :)

Da li je ovo jos aktivno javio sam se na PP ali niko nista mi nije javio :D

Citat: [UG] Leon poslato Avgust 04, 2016, 11:41:56 PRE PODNE
Dosta zu zauzeti dosta ih se javlja pa nnemogu stic

Citat: [UG] Leon poslato Avgust 04, 2016, 11:41:56 PRE PODNE

Javi se meni, ako te nije još dinko kontaktirao

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ima vas oko 100injak dnevno, pa to sve treba iztestirat i to slično, sad sam slobodan, pa lupite po PM-u :).

Da sve je legalno, jer sve ide preko facebooka, nema šta biti ne legalno.

Ispričavam se na DP-u.

Naime niÅ¡ta Vam ne treba ni paypal nit nikakve druge gluparije, sve odradimo sami , vi samo gledate i zaraÄ'ivate doslovno.

PayPal Vam ne treba kao što je bio slučaj prije, radimo ga sami za Vas, tako da tko god želi zaraditi, može me kontaktirati na PM :)