[POMOC]Kapa

Započeo ante2307, Januar 24, 2016, 18:25:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Editam dugo...
Detaljan opis problema: Pa ovako je zelim da stavim onu kapu za bozic i stavim je ona samo nestane,a druge stvari npr./papagaj mi ne nestane neznam zasto...
Dio skripte: YCMD:kapa(playerid, params[],help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[ERROR]: "SIVA"Moras se ulogirati da bi koristio ovu komandu!");
   if(IsPlayerAttachedObjectSlotUsed(playerid, 4))
   {
   RemovePlayerAttachedObject(playerid, 4);
   }
   else
   {
   SetPlayerAttachedObject(playerid, 4, 19065, 2, 0.120000, 0.040000, -0.003500, 0, 100, 100, 1.4, 1.4, 1.4);
   SCM(playerid, -1, ""ZELENA"Stavili ste si Bozicnu kapu da ju skinete upisite /kapa");
   }
   return 1;
}
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Nije dobra komanda koliko vidim ti si u komandi stavio da ti odma skine? Nemozes attachobject pa remove odma? Napravi novu komandu npr kapaoff i tamo removeplayerattachedobject i resio si prob. Il jednostavno u toj komandi namesti..
Poslednja Izmena: Januar 24, 2016, 18:30:52 POSLE PODNE od expressoboy123

Citat: expressoboy123 poslato Januar 24, 2016, 18:28:46 POSLE PODNE
Nije dobra komanda koliko vidim ti si u komandi stavio da ti odma skine? Nemozes attachobject pa remove odma? Napravi novu komandu npr kappaoff i tamo removeplayerattachedobject i resio si prob. Il jednostavno u toj komandi namesti..
Pa reci kako da stavim daj mi ti komandu napravicu ja kapoff daj mi ti /kapa

Jednostavno obrisi ovo remove za kapu i ovu proveru ako vec ima nesto. I sad sam tek video da imas tu proveru tjd stavi na kraju else pa to.. Ako vec dugo editas tj skriptas znaces ovo uraditi. Napravio bih ti ja komandu al na mob sam pa mi mrsko kucati toliko dugo. Ajd napravi pa je objavi ovde.

Cekaj vidis da ova cmd ima provjeru ako ima kapu skine je a ako nema stavi
Big respect for Ino42O

YCMD:kapa(playerid, params[],help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[ERROR]: "SIVA"Moras se ulogirati da bi koristio ovu komandu!");
   SetPlayerAttachedObject(playerid, 4, 19065, 2, 0.120000, 0.040000, -0.003500, 0, 100, 100, 1.4, 1.4, 1.4);
   SCM(playerid, -1, ""ZELENA"Stavili ste si Bozicnu kapu da ju skinete upisite /kapa");
   return 1;
}

a evo ti da skines

{
    #pragma unused help
   SCM(playerid, -1, ""ZELENA"Skinuli ste bozicnu kapu da je ponovo stavite /kapa");
   return 1;
}

Ovo sam nabrzaka odradio valjda ce ti raditi sada
Big respect for Ino42O

Citat: Dzanan_Beg poslato Januar 24, 2016, 18:50:07 POSLE PODNE
{
    #pragma unused help
   return 1;
}

a evo ti da skines

{
    #pragma unused help
   SCM(playerid, -1, ""ZELENA"Skinuli ste bozicnu kapu da je ponovo stavite /kapa");
   return 1;
}

Ovo sam nabrzaka odradio valjda ce ti raditi sada
Rijesio sam, ali hvala