San Marino Roleplay

Započeo mliksi, Januar 13, 2016, 22:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Objavio bi ja mod i ovde, ali sam na starom acc dobio ban kad je dosao novi vlasnik ovog foruma, admini su bili nakurceni

Odlican mod 10/10

Samo znali neko zasto nemogu kupit auto u salonima ? uvek pise trenutno nije moguce kupit auto u salonu ...  ::)

Citat: Raffy_Northman poslato Januar 14, 2016, 21:01:31 POSLE PODNEImas komandu /server i sa njom sve podesavas prvo dozvoli kupovinu iz salona pa onda dodaj kolicinu modela pa onda mozes kupiti a ako hoces neki drugi model dodati moras u scriptfiles namestati..
Odlican mod 10/10

Samo znali neko zasto nemogu kupit auto u salonima ? uvek pise trenutno nije moguce kupit auto u salonu ...  ::)

Hvala snaso sam se :)

Dimi jeli ovaj MOD ima kao ono sverc materijala ili sl. ili samo covek moze da ide u prodavnici i da kupi? :)

msm da kad imo da skuplja mats bilo bi zaniljiviji :)

Mod dobar al ipak je izbacio neke stvari koje ce samo malo skriptera znati da urade :D
Ko ga bude testao kako se testa svaki mod saznat ce  gdje su problemi :)

Citat: Raffy_Northman poslato Januar 14, 2016, 23:05:53 POSLE PODNE
Hvala snaso sam se :)

Dimi jeli ovaj MOD ima kao ono sverc materijala ili sl. ili samo covek moze da ide u prodavnici i da kupi? :)

msm da kad imo da skuplja mats bilo bi zaniljiviji :)
Nisam ja dimi ja sam samo uzeo ovo sa ZB pa sam postavio na BS da i vi imate

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Evo, prepravio sam mu ja.
Nije bilo tesko, i moderator je mogao ;)

OT: Dobar mod, nisam skidao, ali igrao sam na serveru par dana, zao mi je sto je objavljen ali tako je kako je.

Citat: Shoorty poslato Januar 17, 2016, 01:43:50 PRE PODNE
Evo, prepravio sam mu ja.
Nije bilo tesko, i moderator je mogao ;)

OT: Dobar mod, nisam skidao, ali igrao sam na serveru par dana, zao mi je sto je objavljen ali tako je kako je.
Hvala shorty, mod kida samo mi je sad glupo bit ce 50 novih servera sa SM modom ali jbg ne moze se nista ucinit.

Mod ispisuje silne errore u server log dok ga koristis..

Citat: Ares[AG] poslato Januar 18, 2016, 10:29:18 PRE PODNE
pogledajte u logovima ovaj je mod edit CHRP-A

Ovaj mod je bio na CHRP-u tj. to je Dimi radio za CH i iz odredjenih razloga se povukao sa CHa i normalno preuredio skriptu i nadogradio je za svoj server...

Fin Mod, 10/10 8)

➲ Nick : Dajić
âž² Server : [OS] Old School RolePlay
âž² SA:MP Player Since : 2012.
âž² Scripting | Maping | #C | YouTube | Sony Vegas | Marketing |