Nadogradnja računara

Započeo MEDO, Jun 21, 2015, 01:57:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako želio bih da nadogradim računar, pa ako ima neko ko se razumije u to bolje da mi malo pomogne oko toga šta je najbolje da uzmem.Naravno treba mi za Gaming.
Moje trenutne specifikacije
RAM:4GB
Procesor:AMD Athlon 64 x2 6000+
Grafička:Nvidia Geforce 9400GT

Ako treba još šta recite, upgrade za nekih 150Eura(300KM) ništa pretjerano!

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Nisi rekao ono najbitnije,a to je maticna.Buduci da je taj procesor AM2 socket ako ne grijesim maticna podrzava DDR2 ram.To i nije toliki problem koliko sam procesor.Mozes uzeti neki X4 phenom 9500 naravno ako ti maticna podrzava.Medjutim tesko da ces naci ovakav procesor nov,mozes jedino polovan uzeti.Na piku ih imas po 60-70-80-90 KM,ali nemas nikakvu garanciju.Uzmes grafu neku tipa 7750(sve preko toga ce praviti bottleneck).180KM mislim da je Radeon verzija na piku.

Sve u svemu u to ti se ne isplati uloziti ni marke.Napisi ti meni maticnu za svaki slucaj pa cu ti reci vise.I sam imam plocu sa DDR2 memorijom i AM2+ socketom,i za par godina mogu je koristiti jedino kao udaraljku za muhe :D.Ali kazem jos jednom napisi ti koja ti je maticn,i napajanje ako znas :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Maticna:Asus M2N-SLI, da maticna podržava DDR2
Napajanje ne znam moram vidjeti kad dodem kuci!

Najbolji procesor sto ti ploca podrzava je Phenom X4 9850,pazi to nije lose samo upgrade AM2+ i DDR2 ploce smatram bacanje para u svakom slucaju,skupi jos para kupi racunar kako treba ne isplati se ovo :)
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Ma nisu meni pare problem, narucio sam ja racunar nov.Ali posto sam kupovao preko amazona i dolazi kod moje tetke,a ona neće dolazit 5-6 mjeseci pa sam mislio nesto malo da nadogradim da mogu igrati dok ne dode.
Ugl mislio sam uzeti ovo:
AMD PHENOM X4 9500 QUAD CORE
AMD Radeon 7750 Powercolor 1GB