[POMOC] Posao Ribar

Započeo Cone, Maj 09, 2015, 15:09:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: napravio sam posao ribar, i sada kad se pokrene pecanje trebalo bi da pokrene ujedno i animaciju ono da drzi stap, prvi put kada se pokrene pecanje ne pokrene animaciju, zatim kad se ta zavrsi i pokrene se nova tura onda je pokrene, kako da resim da mi odma pokazuje , drugi problem je kada se pojavi animacija za pecanje i zavrsi se tura ne skida mi automatski animaciju, tj ne prekine je kako da resim da mi automatski prekine animaciju. ?
Dio skripte:
YCMD:pecaj(playerid, params[], help)
{
	#pragma unused help
	#pragma unused params
	new string[256];
	new success1 = random(2);
	if(PlayerInfo[playerid][pStap] == 0) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[Greska]"BELA" Ne mozete pecati ribe jer nemate stap.");
	if(PlayerInfo[playerid][pPecanje] == 1) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[Greska]"BELA" Vec pecate ribe.");
	if(!Ribapecaj(playerid)) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[Greska]"BELA" Ne mozete pecati ribe jer se ne nalazite na mestu predvidjeno za to.");
	if(PlayerInfo[playerid][pUdica] == 0) return SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[Greska]"BELA" Ne mozete pecati ribe jer nemate udicu.");
	if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[Greska]"BELA" Morate biti ulogovani da koristite ovu komandu.");
	if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != POSAO_RIBAR) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[Greska]"BELA" Niste zaposljeni kao ribar.");
	if(success1 == 1)
	{
	SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[INFO]"BELA" Krenuli ste sa pecanjem riba, molimo vas sacekajte 30 sekundi.");
	SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[INFO]"BELA" U koliko zelite da vidite koliko imate riba kucajte /ribe");
	format(string,sizeof(string), "* %s zabacuje udicu, te pocinje pecati.", GetName(playerid));
	PlayerInfo[playerid][pPecanje] = 1;
	ProxDetector(20.0, playerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
	SetPlayerAttachedObject(playerid, DOSTAVLJAC_SLOT, 18632, 1 , -0.003000, 0.538000, 0.105999, 91.399978, -60.200004, 0.000000, 0.000000, 1.000000, 1.000000);
	TogglePlayerControllable(playerid, 0);
	freeze[playerid] = SetTimerEx("Freeze",30000, false, "i", playerid);
	SetTimerEx("pecaj", 30000, false, "i", playerid);
 ApplyAnimation(playerid,"SWORD","sword_block",4.1, 0, 1, 1, 1, 1);
}
	else
{
	SCM(playerid,-1, ""CRVENA"[Greska]"BELA" Na zalost riba je uspela da pobegne, pokusajte ponovo.");
	return 1;
}
	return 1;
}

// POSAO RIBAR //
forward pecaj(playerid);
public pecaj (playerid)
{
    PlayerInfo[playerid][pRibe]++;
    RemovePlayerAttachedObject(playerid, DOSTAVLJAC_SLOT);
    PlayerInfo[playerid][pPecanje] = 0;
    SendClientMessage(playerid,-1, ""CRVENA"[INFO]"BELA" Uspesno ste upecali 1 ribu, nastavite dalje.");
    ClearAnimations(playerid);
	SetPlayerSpecialAction(playerid,SPECIAL_ACTION_NONE);
    SavePlayer(playerid);
    return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

mozda je do toga sta si stavio 3-4 puta animaciju dovoljno je samo jedan put.
public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Nije brate isto je, cak mi je jedan skripter reko da ponovim to animaciju ali nece...

BUMB ! HITNO MI JE ZNA LI NEKO ?

Probaj:

ClearAnimations(playerid);

Fixano bilo tesko ali uspeo sam .