|Pomoc| No Loading maps

Započeo kim3205, Oktobar 18, 2014, 01:10:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:vuzimirov mod nzm tacno
Detaljan opis problema:Izdaleka mapa nece da se ucita a kad pridjem mapa se ucita znaci nece nikako da se ucita mapa dok ne pridjes
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

i am king!

Vidim imas u podpisu 4 mape pa verovatno znas da neki objekti imaju neku svoju vidljivost neki se vide sa malo dalje udaljenosti neki ne sve zavisi.. A imas i onu funkciju da postavis na koliko zelis metara da ti se objekat vidi... Ili si mozda stavio preko 500 objekata na jedno mesto mislim u nekom krugu da tako nazovemo pa onda se to slabo ucitava jer ih je hrpa...
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2014, 02:21:09 PRE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Oktobar 18, 2014, 02:20:25 PRE PODNE
Vidim imas u podpisu 4 mape pa verovatno znas da neki objekti imaju neku svoju vidljivost neki se vide sa malo dalje udaljenosti neki ne sve zavisi.. A imas i onu funkciju da postavis na koliko zelis metara da ti se objekat vidi... Ili si mozda stavio preko 500 objekata na jedno mesto mislim u nekom krugu da tako nazovemo pa onda se to slabo ucitava jer ih je hrpa...

Citaj PM druze :D

i am king!

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Jedino sto mozes da uradis je da nadjes neki jaci streamer ili da smanjih broj mapa na tom mestu, a samim tim da smanjis broj mapa u modu. Nema ti druge. Ja sam planirao da napravim jedam eksperiment oko toga i mislim da napravim jedan dobar include koji ce citati znatno bolje mape. Ali otom potom, videcemo kad budem nasao vreme za to..
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2014, 13:43:35 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Oktobar 18, 2014, 13:41:51 POSLE PODNE
Jedino sto mozes da uradis je da nadjes neki jaci streamer ili da smanjih broj mapa na tom mestu, a samim tim da smanjis broj mapa u modu. Nema ti druge. Ja sam planirao da napravim jedam eksperiment oko toga i mislim da napravim jedan dobar include koji ce citati znatno bolje mape. Ali otom potom, videcemo kad budem nasao vreme za to..

Bil mi sredio to druze ako ti ne frka posto me to jedino nervira,ako os poslacu ti sto treba barem samo to da mi sredis,dacu ti neki ser dr mr nesto ako os :D

i am king!

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato Oktobar 18, 2014, 14:40:11 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Oktobar 18, 2014, 13:41:51 POSLE PODNE

Bil mi sredio to druze ako ti ne frka posto me to jedino nervira,ako os poslacu ti sto treba barem samo to da mi sredis,dacu ti neki ser dr mr nesto ako os :D
Pa ne znam kako ja mogu da ti pomognem oko mapa. Jedini nacin ti je da ubacis neki novi streamer, mozes da uzmes iz NL moda ili neki novi da nadjes. Sto se brisanja mapa tice, ubacis ih u map editor i polako uklanjas sve sto ti n treba. Nema tu neke velike filozofije..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

pročitaj pravila, smiješ raditi dp/bump svako 24 h

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .
Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .