[POMOC] Trazenje Datoteka

Započeo Dexicpro, Septembar 30, 2014, 11:41:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Evo zanima me dali je moguce da napravim da kad mi se korisnik registrira na server da mu server pretrazi pc i da ako nadje odredjenu datoteku da ga kick ili ban sa servera?
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Koliko ja znam to nije moguce, to verovatno pitas zbog citeva.
Poslednja Izmena: Septembar 30, 2014, 11:43:48 PRE PODNE od Seiz

Pa gledaj mislio sam napraviti nesto, da nadje d3d9.dll to je s0beit i da odmah kicka korisnika

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Citat: Dexicpro poslato Septembar 30, 2014, 11:46:17 PRE PODNE
Pa gledaj mislio sam napraviti nesto, da nadje d3d9.dll to je s0beit i da odmah kicka korisnika
Da je to moguce svi bi to radili, vecina citeva ima neke propuste/bagove kako oces ih nazovi pa probaj pomocu njih da napravis neku detekciju.

Cisto nemoguce jer cak i da to slozis vise potrefit se moze da netko nema sobeit a kika ga jer neki program koristi to isto sto si ti stavio pod detekciju od toga bolje odustat

CitatEvo zanima me dali je moguce da napravim da kad mi se korisnik registrira na server da mu server pretrazi pc i da ako nadje odredjenu datoteku da ga kick ili ban sa servera?

Mozes

Citat: xFORCERx poslato Oktobar 01, 2014, 00:20:26 PRE PODNE
CitatEvo zanima me dali je moguce da napravim da kad mi se korisnik registrira na server da mu server pretrazi pc i da ako nadje odredjenu datoteku da ga kick ili ban sa servera?

Mozes

Kako i pomocu cega, ako moze odgovor u pm

Trebas izraditi program pomocu kojeg ce igraci ulaziti na tvoj server.

O ovome pricam: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=86987.0

Citat: Lenon poslato Oktobar 01, 2014, 08:37:54 PRE PODNE
Trebas izraditi program pomocu kojeg ce igraci ulaziti na tvoj server.

O ovome pricam: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=86987.0

eee to se trazii hvala ti puno