[pomc]Komanda /madmin

Započeo Arnel_Bp, Septembar 20, 2014, 18:14:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Pa kada kucam /madmin prije je radilo sve a sad kada kucam tu cmd onda mi samo pise /madmin id rank sta je problem? tako i za mswat/marmy itd
Dio skripte:
CMD:madmin(playerid, params[])
{

if(PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] < 5) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF,"Zao nam je ali ne mozete koristititi ovu komandu, neispravna je. Kucaj /komande da vidis tvoje komande.");
    if(Ulogiran[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid,  0xFF0000FF, "Moras se spawnati da bi mogao da koristis ovu komandu");
	new string[128],id,level;
	if(sscanf(params, "ui", id,level)) return SCM(playerid,  0xFF0000FF, "Koristi: /madmin [igracev ID [Admin Level]");
	if(level > 5 || level <= 0) return SCM(playerid, 0xFF0000FF,"Maksimalan level Admina je 5.");
	if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid,  0xFF0000FF, "ID igraca koji ste unijeli nije online.");
	format(string,sizeof(string),"{FF0000}Hed Admin {FFFFFF}%s {FF0000}ti je dao Admin level{FFFFFF} %d",GetName(playerid),level);
	SCM(id, 0xFF0000FF,string);
	format(string,sizeof(string),"{FF0000}Igracu {FFFFFF}%s {FF0000}si dao sada Admin level{FFFFFF} %d",GetName(id),level);
	SCM(playerid, 0xFF0000FF,string);
	PlayerInfo[id][pAdminLevel] = level;
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Koristi: /madmin [igracev ID] [ID ranka]

Stari sscanf, skini zadnju verziju i recompilaj skriptu

Citat: Ermin. poslato Septembar 20, 2014, 18:43:50 POSLE PODNE
Stari sscanf, skini zadnju verziju i recompilaj skriptu

mozel mi dati link da ne gatam sad koji je? Ako nije neki problem ja cu pokusat da nadjem samm :P

Edit: Evo naso sam i ubacio inc novi valjda neki i opet isti problem? Sta da radim? jel treba neki plugin ili?
Edit2: Sve fixed, lock :P
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2014, 19:46:52 POSLE PODNE od Arnel_Bp