[POMOC] Crash servera

Započeo Pollat Alemdar, Septembar 12, 2014, 05:04:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moj NL mod
Detaljan opis problema: Ovako , htio sam da promjenim info od kuće , pa sam postavio temu ovdje i na kraju sam sve uspio napraviti kako sam htio , ali tu se stvara problem , postavio sam boje kako sam ja htio , i sve uredno kompajlam , bez errora i warninga , ali kada udjem u server , znači sve mi učita i kada hoću kupiti kuću , server crasha. Mislim da je zbog toga što sam promjenuo boju labela , dakle zanima me da li smijem da mijenjam boju labela , jer mi je to potrebno , bez toga ne može ono što ja hoću, znači još jednom da pojasnim , promjenio sam boju labela od kuće i promjenuo boje od infa kuce , sve uredno kompajlo , kada udjem na server ucitano mi je sve , ali kada hocu kupiti kucu server crasha , bilo sta kada hocu kupiti ( kucu / stan / firmu ) server crasha
Dio skripte: AKo treba dacu vam
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Boje ti ne uticu na to, mozda si pobrko nesto kada si mjenjao boje, vjerovatno si negdje nesto propustio pregledaj detaljno ...
A ovako na suho ne mogu ti ja reci sta je ...

Kao sto je Bond rekao pogledaj da nisi nesto zabrljao i pogledaj cmd za kupovinu kuce da nisi tu sta zabrljao.