kabal za bazu?

Započeo J0PS0NEE, Septembar 09, 2014, 17:15:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz.  >:(
Ovako imam nekih problema sa kućnim telefonom tj bazom. Uglavnom, nedavno se pokvario kućni telefon i uzeo sam sebi neki Panasonic KX-TGA820FX (polovan) nije nešto luksuzan, ni moderan ali može da posluži. Slijedeći problem je, kod tog lika što sam kupio telefon, sam dobio sve sem kabla koji treba da se poveže sa bazom i modemom, I bilo bi sve OK da je to obićni kabal kao na ostalim telefonima i lako bi se priključio, već na bazi postoji 1 mjesto za spajanje tog kabla, i nije onako kockast kao inače već okrugao. (Predpostavio sam da mi je potreban kabal kojem je početak okrugao, a kraj (dio koji treba u modem) kockast). I našao sam neko upustvo na internetu gdje pokazuje da stvarno trebam taj kabal, al problem je u tome što ne znam kako se zove i gdje ga mogu naći (NA PROSTORIMA BIH). Potražio sam u nekim većim prodajnim centrima i nisam mogao naći.

Ukoliko je neko imao sličan problem ili telefon, molio bih za pomoć. POZ :)

Probaj da otvoris telefon i povezes se direktno u njemu, verovatno se radi o istom kablu sam odrugacijem ulazu, pa uvek mzoes unutra da se prespojis.

U svakom slučaju ću to i pokušati, ali barem još malo da sačekam možda je neko imao sličan problem.