[POMOC] Vozila

Započeo Paul Castellano, Avgust 25, 2014, 22:30:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Farkiasov EGRP
Detaljan opis problema: Zanima me može li mi netko pomoći kako uniÅ¡titi vozila kada igrač izaÄ'e sa servera?A da mu se vrate kada bude tu opet?Ovako je trenutno napravljeno,no imam preko 2000 vozila na serveru,i ne mogu dalje stvarati,ne znam u čemu je problem,lp..
Dio skripte:
Citatif(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] != -1)
   {
      DestroyVehicle(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vID]);
      VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vID] = JBC_CreateVehicle(VoziloInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]][vModel],11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 200);
      SacuvajVozilo(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta]);
   }
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeMotora] != -1)
   {
      DestroyVehicle(MotorInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeMotora]][mID]);
      MotorInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeMotora]][mID] = JBC_CreateVehicle(MotorInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeMotora]][mModel],11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 200);
      SacuvajMotor(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeMotora]);
   }
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla] != -1)
   {
      DestroyVehicle(BiciklaInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla]][biID]);
      BiciklaInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla]][biID] = JBC_CreateVehicle(BiciklaInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla]][biModel],11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 200);
      SacuvajBicikla(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla]);
   }
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjePlovila] != -1)
   {
      DestroyVehicle(PlovilaInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjePlovila]][plID]);
      PlovilaInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjePlovila]][plID] = JBC_CreateVehicle(PlovilaInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjePlovila]][plModel],11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 200);
      SacuvajPlovila(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjePlovila]);
   }
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAviona] != -1)
   {
      DestroyVehicle(AvionInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAviona]][avID]);
      AvionInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAviona]][avID] = JBC_CreateVehicle(AvionInfo[PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAviona]][avModel],11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 200);
      SacuvajAvione(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAviona]);
   }
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Mislim da nije potrebno.

EDIT:Ovo gore je napravljeno pod "OnplayerDiscconect" pozz
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2014, 22:31:56 POSLE PODNE od Adam_Lay

Zasto unistavas pa odma ispod kreiras?

Pogrešan sam kod dao,to sam samo htio testirati..
I ovako neće,svejedno.
http://prntscr.com/4gf1qs

Pa jel si stavio da kad se igrac logira stvori mu tu imovinu?

meni su sva vozila na serveru trenutno,to i jeste problem,jer ih ima 2000,i ne može dalje.
http://prntscr.com/4gfj5l

Zato sto si vjerovatno pod ongamemodeinit ostavio da ti ucitava sva vozila i stvara ih,ako si stavio da kad igrac ode off vozilo se unisti,samo stavis kad se logira da mu to vozilo ucita i stvori

Moraš prebacit da stvara vozila kada se igrač ulogira na server,
isto tako da ih uništi kada ode sa servera

Javi mi se na skype filip.batori pa ću ti rjeÅ¡iti preko team viewera ako hoćeÅ¡  8)

Pa napravis akda igrac izade da mu unisti i spasi vozila zatim kada se igarc konektuje napravis provjeru tj. ucitas koji je model auta,boja,pozicija,interijer i virtual vorld i ostalo sta imas

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Proslo 48h,nema odgovora autora,problem se smatra resenim.Lock.