Pitanje u vezi web-sitea

Započeo Ortizz, Avgust 25, 2014, 20:43:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, ne znam jel ovo pravi pdf, i dali uopce ima nekakav pdf za ovo..
Zanima me dali neko ima kod od ispovesti.com ili ovoga http://www.stomisedanasdogodilo.com/
Ili nesto slicno, jer stvarno zelim pocet tako nesto slicno radit, a ne znam gdje da potrazim to.. I ne mislim na "radit" isti sajt, vec prepravljat, ucit takve kodove i slicno.. Molim bez glupih postova, hvala.

Gledaj ti od skoro pa svake stranice mozes dobiti kod ili je cak preuzeti ali opet ce ti faliti dijelova.

Najbolje ti je pocni iz pocetka pa pomocu preuzetih stranica se ucis kako sta ide i testas kasnije uploadujes na neki free web host pa ako ti krene kupis host domenu...

Tutova ima mali milion kad savladas html onda mozes i na php a zajedno i sa jednim i drugim css korsitis jer sa njim svu grafiku sredjujes boje,pozicioniranje...

@Guerrero, mozes samo html/css/javascript fajlove da skines, dok php kod ne.

@Ortizz, to su ti sve unikatni projekti, i nemas takve stvari na netu, ili plati programera, ili ces morati sam da naucis php ako to zelis.

[quote author=
Maki187 link=topic=94945.msg610973#msg610973 date=1409079656]
@Guerrero, mozes samo html/css/javascript fajlove da skines, dok php kod ne.

@Ortizz, to su ti sve unikatni projekti, i nemas takve stvari na netu, ili plati programera, ili ces morati sam da naucis php ako to zelis.
[/quote]
Hvala vam na odgovorima, znaci php ?

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Mora php ako zelis da pravis sistem objave teksta kao na ispovesti.. mada moj ti je savjet da radis android aplikaciju,a ne web...

Citat: Streetboy poslato Avgust 26, 2014, 22:07:59 POSLE PODNE
Mora php ako zelis da pravis sistem objave teksta kao na ispovesti.. mada moj ti je savjet da radis android aplikaciju,a ne web...
Hvala, a zasto android aplikacije?
Mislis da je to bolje ili?

I ja isto razmisljam krenudi na SDK ali mrsko mi xD
Kad shvatim da mogu dosta aplikacija besplatno sa Google Play nemam bas volje.. :)

Eto danas sam zavrsio sa CSS i HTML tutorijalima, danas krecem na PHP, iako imam neko "iskustvo" sa IF,else,else if itd :)
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2014, 17:54:09 POSLE PODNE od Ortizz

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Obavezno prelistaj javascript tutoriale radi preglednosti, jer sa PHP-om mozes kreirati dinamicnost ali sa javascipt-om stvaras bolju preglednost. Isto tako mysql za spremanje/ucitavanje tih ispovesti ili sta vec..