[POMOC] Promoter System

Započeo Jebes svima mater, Avgust 14, 2014, 16:16:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: XGRP (Nebitno ciji je edit)
Detaljan opis problema: Ovako,ja na XGRP modu nemam Promoter System,te sam ga odlucio kopirati sa GTA Bosna RP moda,posto mi je se tamo najbolje svidio,i kad to sve uradim normalno sredim prekopiram izbaci mi 2 ista errora ali ne na istoj crti,mozete li mi pomoci kako da ih uklonim, sliku ERRORA mozete pronaci ispod :)
Dio skripte: Nista to :)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://prntscr.com/4cqjb3

ma nemoze pronaci začeće tog konstruktora varijable.
69

Citat: C++ poslato Avgust 14, 2014, 16:18:39 POSLE PODNE
ma nemoze pronaci začeće tog konstruktora varijable.
Kako cu to popravit?

Citat: C++ poslato Avgust 14, 2014, 16:30:12 POSLE PODNE
daj da vidim gde to koristis.
Mozemo li se cut na FB ili tako nesto? Inace cijela skripta je na tome PlayerInfo :D I taj je problem kako cu to rijesit? :D

Citat: Vucko.aMx poslato Avgust 14, 2014, 16:35:04 POSLE PODNE
Mozemo li se cut na FB ili tako nesto? Inace cijela skripta je na tome PlayerInfo :D I taj je problem kako cu to rijesit? :D
Rekoh ti sta da mi das.
69

Citat: C++ poslato Avgust 14, 2014, 16:35:59 POSLE PODNE
Citat: Vucko.aMx poslato Avgust 14, 2014, 16:35:04 POSLE PODNE
Rekoh ti sta da mi das.

Gdje i kako :D ?

Decko jesi ti otvorio temu da zezas ili?Daj mi bre koristenje linija na koje ti baca errore
69

daj te linije :D
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Evo ga :D Tu me zeza sa tim,vidite sliku iznad na vrhu posta i vidjecete razloge erora :D

//==============================================================================
    if(PlayerInfo[i][pPromoter] == 1)
    {
    SetPlayerChatBubble(i, "[ PROMOTER ]", COLOR_YELLOW, 30.0,60000);
    }
    //==============================================================================

daj linije iznad,zelim da vidim kako pozivas ovo.
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2014, 19:06:32 POSLE PODNE od C++
69

imas kakvu petlju ?
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

To je inace onaj TEXT iznad covjeka ako je promoter da stoji,inace nije mi to potrebno,pa :/ ako bude jos problema obraticu vam se ! Poz i hvala C++ i OSTALIMa