[pomoc]org lista

Započeo Arnel_Bp, Jul 30, 2014, 23:05:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja od 0
Detaljan opis problema: Pa problem je u tome, imam gteam swat i imam rankove, i kako da napravim sad listu toga, mislim komandu? np. /listaswata i da mi pise ime id i rank koji je? znaci ja sad igram kao civil i ako niko nema u SWAT skin, i kucam /listaswata da pise nema niko u swat da igra sad, a ako sam ja civil a neko ima u swat skin da igra onda da pise np. Arnel2 id: 50 rank: specijalista, ako me shvatate?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Nisam te bas najbolje ukapirao ti zelis da ako je igracu swat timu i ti kucas komandu da ispise igrace koji su u tom timu?
69

Citat: C++ poslato Jul 30, 2014, 23:06:42 POSLE PODNE
Nisam te bas najbolje ukapirao ti zelis da ako je igracu swat timu i ti kucas komandu da ispise igrace koji su u tom timu?

Brate, nije bitno da li je u SWAT timu onaj koji kuca /listaswata nego je bitno da u listu pisu igraci koji su aktivni u skin a ne na server :P. Nzm kako da ti pojasnim ovo... Valjda si me sad razumio? Ako sad ja imam swat prava i swat rank i ako sam civil i kucam /listaswata necu da mi izbaci moje ime, ali ako sam u swat skinu onda hocu... kontas?

pa uradis kao proveru za admine/gamemastere samo sto menjas varijablu to jest proveravas razlicitu varijablu.
69

Citat: C++ poslato Jul 30, 2014, 23:11:26 POSLE PODNE
pa uradis kao proveru za admine/gamemastere samo sto menjas varijablu to jest proveravas razlicitu varijablu.

uradim ja tako, samo sto mi pokazuje u listu ko ima swat prava i rank ko je online na serveru a ne ako je u skin  8) 8). To me j*be

Pa nemogu ti ja pomoc jer je do tebe da proveravas kako treba radilo bi.
69

CMD:listaswat(playerid, params[])
{
	new tim = 0;
	foreach(Player, i)
	{
	    if(gTeam[i] == TEAM_SWAT)
	    {
	        tim++;
	        SCMF(playerid, -1, "%s (%d) | rank: %s", GetName(i), i, GetPlayerRank(i));
	    }
	}
	if(tim == 0) return SCM(playerid, -1, "nema nikoga u swatu!");
	return 1;
}

ovo ? nadam se da nisi mjenjo ništa od zadnji put haha:P