[Pomoc]Error

Započeo [ET]Beks, Jul 22, 2014, 08:14:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Izbacuje mi ovaj error... error 025: function heading differs from prototype ne mogu skontati u cemu je problem? :S
Dio skripte: public OnPlayerGiveDamage(playerid, damagedid, Float:amount, weaponid, bodypart)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

SAMP IP: 91.134.193.97:7784

Forum: www.et-rp.info

sigurno nemas streamer 2.7.2
69

Da li je to razlog sto nece ni jednu mapu da mi ucita? Izbacuje ovo.. *** CreateDynamicObject: Expecting 12 parameter(s), but found 11 ? :S
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

problem je nepoklapa ti se streamer sa streamer inc skini jedan streamer i ubaci njegov plugin i inc i uradi complie.
69

Dizao sam drugi windovs ovo sam skinuo sa panela na panelu mi sve lepo radi ali na kompu nece....A ceo mod sam skinuo sa GP osim .pwn u GP imam .amx od moda i taj .amx mi odlicno radi..:S a kad compile .pwn izbaci mi taj error a kad ga izbrisem mislim na to sve kad stavim /* */ da bude zeleno onda mi ne ucitava mape..:S

bump..............

LOCK

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima

Zasto ti je tema lockana:

Nesmes bumpat pre nego prodje 24/h od tvog zadnjeg posta. Zar je tesko sacekat odg?

PRAVILA:

GLAVNA PRAVILA BALKAN SAMP ZAJEDNICE - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7045.0

Razgovor u vezi PAWN Skriptanja - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0
69