[ POMOC ] Dialog

Započeo lv, Jul 22, 2014, 13:49:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

lv

*

Skripta koju koristim: Radim od 0
Detaljan opis problema: Stigao sam do PayDay sistema.. Ranije mi je radio dialog, sada kada sam dodao sistem kredita i banke nece da se pokaze...
Dio skripte:
format(strp, sizeof(strp), "%s%s", string, string2);
  	 		format(string, 512, ""BELA" Plata je upravo legla na vas racun\n\n Iznos plate:"CRVENA" %d\n\n"BELA" Iznos kredita:"CRVENA" $%d\n"BELA" Iznos rate:"CRVENA" $%d\n"BELA" Preostalo za otplatu:"CRVENA" $%d\n\n"BELA" Staro stanje novca u banci:"CRVENA"$%d\n\n",plata, iznosk, iznos, preostalo, starostanje);
  	 		format(string2, 512, ""BELA" Novo stanje novca u banci:"CRVENA" $%d\n\n"BELA" Sati igre:%d", PlayerInfo[i][pNovacBanka]+plata, sati);
            ShowPlayerDialog(i, DIALOG_PLATA , DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""ZUTA2"Plata", strp, "Zatvori", "");

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

probaj da stavis ovo ispod formatiranja stringa pa javi dal radi. i da probaj da poveacas ovaj strp string jer on mora biti veci od ova dva sto formatiras u njemu.

Poslednja Izmena: Jul 22, 2014, 13:52:33 POSLE PODNE od C++
69

lv

*

Ne radi..

Citat: |LaZaRe^ic| poslato Jul 22, 2014, 13:54:44 POSLE PODNE
Ne radi..
daj mi i definicije ta 3 stringa i da vidim kako si sad stavio.
69

lv

*

new string[512], string2[512], strp[512];

povecaj strp string na 1000 i stavi ovako

format(string, 512, ""BELA" Plata je upravo legla na vas racun\n\n Iznos plate:"CRVENA" %d\n\n"BELA" Iznos kredita:"CRVENA" $%d\n"BELA" Iznos rate:"CRVENA" $%d\n"BELA" Preostalo za otplatu:"CRVENA" $%d\n\n"BELA" Staro stanje novca u banci:"CRVENA"$%d\n\n",plata, iznosk, iznos, preostalo, starostanje);
  	 		format(string2, 512, ""BELA" Novo stanje novca u banci:"CRVENA" $%d\n\n"BELA" Sati igre:%d", PlayerInfo[i][pNovacBanka]+plata, sati);
            ShowPlayerDialog(i, DIALOG_PLATA , DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""ZUTA2"Plata", strp, "Zatvori", "");
69

lv

*

Jebiga ne radi
EDIT: Radi, sredio sam , hvala :)
Poslednja Izmena: Jul 22, 2014, 14:04:07 POSLE PODNE od |LaZaRe^ic|