[Anketa] - Gradovi ili sela ?

Započeo elemental., Jul 07, 2014, 00:04:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo jedne zanimljive teme. Gdje je vama bolje igrati ? Na serveru čija je radnja u gradu ili na selu ?

Po meni selo jer se može odvijati bolji RP,i bar ja više uživam u selu :D

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Grad. Ako je nekome stalo do RP-a onda ce to najbolje odraditi u gradu. Smucile su mi se price kada cujem decicu od 12-13 godina kako u gradu ne moze da se igra RP  :o Zvuci jako plitkoumno. GTA SA je pravljen je kao RL prica i itekako je moguce RP-ati u gradu, samo sto to kod nas zamire jer svi hoce pozicije. LS je pun lepih mesta i definitivno je grad za svacija cula, ima svega neophodnog za pravi RP server..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

meni je bolje selo, manje kuca, firma i svega pa se boris za sve, više se igraci susrecu dok u gradu svaki na drugoj strani grada, ali vecima balkanaca preferira grad, mada ja mislim da je razlog tome sto skoro pa i nema servera sa radnjama u selu

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

grad. veći rp. prije san više bija za selo al više ne nema tu kruha na balkanu nikad neće uspit.

Blaeks

*

Madmen

Svugde. Najbolji je roleplay kada pustis sisteme kroz celu mapu, kroz sva 3 grada, i kroz sva, koliko god da ih ima, sela.

Kada u svakom mestu imas sve, e tada server pocinje da lici na stvaran zivot.

Citat: Blaeks poslato Jul 07, 2014, 02:32:55 PRE PODNE
Svugde. Najbolji je roleplay kada pustis sisteme kroz celu mapu, kroz sva 3 grada, i kroz sva, koliko god da ih ima, sela.

Kada u svakom mestu imas sve, e tada server pocinje da lici na stvaran zivot.
Slozio bih se sa ovim uz to da moras imati normalne igrace :3

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D