[AG] Afrika RolePlay | The Prodigy Concert All Night 1.3.2014

Započeo #btlshomy, Februar 27, 2014, 21:54:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IP: 176.9.140.165:7745
FORUM: WWW.AFRIKA-HQ.INFO

Kako smo saznali vlasti El Quebradosa to jest sam Gradonacelnik je veliki obozavalac hardrok grupe Prodigy,samim ti procurelo je da je on kontaktirao njihvog menadzera i zakazao im koncer u El Quebradosu kako bi obradovao gradjanje jednim lepim gestom. Procurelo je i to da ce poznata grupa stici privatnim avionom na stari aerodrom u pustinji kako nebi bilo guzve,odatle ce ih policija uz obezbedjenje sprovesti do hotela u samom gradu. Pre koncerta icice u obilazak samog gradica a potom u 22H ce krenuti ka samoj dvorani za koncert. Koncert bi trabalo poceti u 23H casa kako je najavljeno i trajao bi celu noc do rane zore , receno je da se publika pocinje skupljati vec sat vremena kasnije kako nebi bilo incidenata. Ovo je bio kratak clanak o tome kako ce ova slavna grupa nastupiti i kod nas,ocekujemo vas da u sto vecem broju dodjete i uzivate u dobroj muzici i provodu.

Cena karte : 100$
Prilog od kupljenih karata ide u dobrotvorne svrhe

Fino ste to smislili i nadam se da cete fino organizovati, nažalost neću moći doći, vjerovatno ću biti u gradu negdje ali obavezno snimite neki video da vidim kako je bilo :D

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Lepo izmisljeno, jos samo da to lepo izgleda u igri, pa da sa snimi neki klip..Bice ludilo! :)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Za klip cemo razmisliti,da bude vise RP-a ubaceni su muzicki insturmenti,nadam se da cu uspeti da snimam,a huDiga zurka ce trajati celu noc ako se da pa navrati ako budes bio tu.

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Ja cu doci, zivo me interesuje kako ce izgledati.. :) Malo radim mod i u pola 12 sam kod vas..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com