[MAP] Deki Showroom

Započeo [BU] Sergei_Northman, Jun 23, 2013, 13:39:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Klikni na sliku za album

- Mapping in Map Editor and Multi Theft Auto San Andreas 1.3 [New version].
- Počeo sam mapati u Aprilu, 2012.
- Pravim mape od 0 (Interiors from null).
- ÄŒlan Mapping Teama 3 puta (Balkan Underground).
- Neke moje mape su ubačene na server.
- Zadržavam sva autorska prava i posedujem sve kodove od ovih mapa.

Poslednja Izmena: Jun 23, 2013, 13:42:27 POSLE PODNE od [BU] Deki_Stojanovic
|Deki Stojanovic|
|Balkan Underground Member since 2011|

Perfektno 10/10

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Ja se stvarno izvinjavam, ne želim davati kodove od ovih mapa, ako možete premestite je u Map Galeriju, još jednom se izvinjavam, nisam znao da treba da se postave kodovi.. :)
|Deki Stojanovic|

Vecinom dobre mape,ima koja da nije bas najbolja..al ide ti dobro ;)
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

Svidjaju mi se mape :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Odlicno 11/10
Croatian Gaming Roleplay

Bizz System 0%
House System 0%
Car Ownership 0%
Log/reg System 80%
Poslovi 10%
Anticheat 0%
Organizacije 10%
Event System 0%
Komande 15%

Ako želite postati dio Staffa na PM mi se obratite

Ове мапе сам ја радио за балкан еÑ...Ñ,ази и Ñ,о си једино мого да узмеш са њиÑ...овог мода који су објавили.Наравно и за Ñ,о имам и доказ можеш да пиÑ,аш доза и кинга који су Ñ,ад радили на Ñ,ом моду имам и слике много више слика него шÑ,о си Ñ,и објавио.!!!!!Али добро неке су и Ñ,воје мапе али неколико је и мојиÑ....
Poslednja Izmena: Jun 24, 2013, 22:26:55 POSLE PODNE od Matke Boss

7/10

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Citat: Matke Boss poslato Jun 24, 2013, 22:21:46 POSLE PODNE
Ове мапе сам ја радио за балкан еÑ...Ñ,ази и Ñ,о си једино мого да узмеш са њиÑ...овог мода који су објавили.Наравно и за Ñ,о имам и доказ можеш да пиÑ,аш доза и кинга који су Ñ,ад радили на Ñ,ом моду имам и слике много више слика него шÑ,о си Ñ,и објавио.!!!!!Али добро неке су и Ñ,воје мапе али неколико је и мојиÑ....
Koliko se ja sećam, ja sam ove mape pravio od 0, jer sam radio za Mapping Team na BU-u..
Ne pada mi napamet da uzimam tuÄ'e mape, trg sam pravio od nule, kafić od nule.. Sve mape od nule sem Gang Interijera, to nisam pravio od nule nego sam samo menjao zidove i dodavao neke nove stvari, tako da imam i kodove na izvolte..
Samo mi kaži koja je tvoja mapa, plus što sam se preključe prijavio na ovaj forum.. Znači ne volim kad me neko proziva tako, a znam da sam radio sam i nisam krao, i svaku ovu mapu mogu da ti uradim ponovo, pa čak i bolje.. :-X
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=66961.0 - ovaj tvoj trg, nije ni sličan mome, sem što ima iste ograde i fontanu..
Poslednja Izmena: Jun 25, 2013, 10:31:18 PRE PODNE od [BU] Deki_Stojanovic
|Deki Stojanovic|