[POMOC]Erori

Započeo Marijan007, April 25, 2013, 20:46:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj mod od 0
Detaljan opis problema:Ovako  znaci imam komandu dajadmina i stavio sam kad neko nema admina a to proba napraviti da mu textdraw niste ovlasceni i dodo sam to na ostalim komandama mi sve radi samo na toj cmd nece
izbaci ovo
Error:C:\Users\MARIJAN\Downloads\Vazno\Modovi\OD 0\gamemodes\kgrp.pwn(15278) : error 029: invalid expression, assumed zero
Cmd:
YCMD:dajadmina(playerid, params[], help)
{
#pragma unused params
#pragma unused help
new string[256];
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7 || IsPlayerAdmin(playerid)) return NisiOvlascen(playerid);
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_D_ADM, DSL, "Davanje admina", "Level 1\nLevel 2\nLevel 3\nLevel 4\nHead Admin\nSuvlasnik\nVlasnik", "Nastavi", "Odstani");
}
else (NA OVOJ LINIJI MI POKAZUJE ERROR)
{
SCM(playerid, -1, ""SVPLAVA"[KH Info] | "BIJELA"Nisi ovlasten!");
format(string, sizeof(string),"{F81414}%s {ffffff}je pokusao dati nekome admina, a nije ovlasten za to ",ImeIgraca(playerid));
ZahtjevZaPomoc(-1,string);
}
return 1;
}

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

to je i ne potrebo kad vec imas to
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7 || IsPlayerAdmin(playerid)) return NisiOvlascen(playerid);
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Ta linija je TEXTDRAW a ovo je chat znaci da mi ostane to nisteovlasceni zato jer je to textdraw a ovo je drugo chat

probaj ovako jer ja mislim da nemoze onako

{
#pragma unused params
#pragma unused help
new string[256];
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7 || IsPlayerAdmin(playerid))
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_D_ADM, DSL, "Davanje admina", "Level 1\nLevel 2\nLevel 3\nLevel 4\nHead Admin\nSuvlasnik\nVlasnik", "Nastavi", "Odstani");
}
{
format(string, sizeof(string),"{F81414}%s {ffffff}je pokusao dati nekome admina, a nije ovlasten za to ",ImeIgraca(playerid));
}
return 1;
}

pa ovako ko sto si stavio to moze zato jer sam ja tako i stavio al mi treba ova  return NisiOvlascen da bude tu :D tj moram maknuti  else i ovo ispod al treba mi i to ahha xd

Citat: Marijan007 poslato April 25, 2013, 22:41:21 POSLE PODNE
pa ovako ko sto si stavio to moze zato jer sam ja tako i stavio al mi treba ova  return NisiOvlascen da bude tu :D tj moram maknuti  else i ovo ispod al treba mi i to ahha xd

je si probo ovako
{
#pragma unused params
#pragma unused help
new string[256];
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 7 || IsPlayerAdmin(playerid))
{
}
{
NisiOvlascen(playerid);
}