[POMOC] Gube mi se kapije automatske kapije na organizacijama

Započeo [BL:RP]Fika98, Mart 28, 2013, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Koristim jedan mod uzeo sma sa foruma odavde. I Posot je skoro svi objekti u CreateDynamicObject ja ih sve konvertujem u CreateObject i na pojedinim mestima imam kapije a na nekim nemam. KAd ocu da otvorim npr PD kapiju pise otvaranje kapije a ona se ne otvara... I sve dok nisam convertovao u CreateObject nisam imao kapiju ni na jednoj org niti je sta bilo ukrasano,sredjeno nego skoro sve default.. Onda sam prvi put samo convert FBI i LCN i naravno LCN je bio ceo ogradjen imao kapiju kao i FBI ali nije htelo da se otovri nego pise otvaranje kapije a nece... onda sam mislio da sve lepo convert u CreateObject i sve org ce da mi imaju kapije ali ce da imaju problem sa otvaranjem pa sam mislio da mora kooordinate da se pomere ali sad ni LCN nema nije ogradjen, FBI samo kapija kod glavnog ulaza, PD ima sve,UGR nema ništa,surenos takodje ne znam sta da radim pomozite molim vas. Moderatori ako sam na pogresnom mestu postavio ili nes nije po pravilima ne gasite molim vas..... :) pozz Hvala u Napred
Poslednja Izmena: Mart 28, 2013, 21:44:39 POSLE PODNE od Fika98
Blaeks & David (Sabljak) KINGS!

cek CreateDynamicObject ili CreatedDynamicObject? je li ima razlike u ovom Create ili Created???

aham znaci sve sto mi je u CreateObject da stavim  u CreateDynamicObject a ja sam radio obrnuto...možeÅ¡ da mi poÅ¡aljeÅ¡ online converter?? Evo ubacio sam najnoviji streamer..

Ok brt evo stisnuo sam ctrl+h u search for: CreateObject a u Replacewith: CreateDynamicObject  i samo stisnem ok to yes to all ne pise xd hvala valjda ce da radi sad, sad cu da porbam :)

Citat: Fika98 poslato Mart 28, 2013, 22:14:37 POSLE PODNE
Opet isto....

- Streameri
http://www.sendspace.com/file/cfzp5s

- Include 0.3x i streamer.inc
http://www.sendspace.com/file/em17f4

Zamjeni to i compile skriptu pa probaj.
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

ÄŒek skinuo sam ovo. Otvoril FileZilla i streamer ubacim i include u srv onda restartujes srv i probam da li radI?

Citat: Fika98 poslato Mart 29, 2013, 19:35:55 POSLE PODNE
ÄŒek skinuo sam ovo. Otvoril FileZilla i streamer ubacim i include u srv onda restartujes srv i probam da li radI?

Prvo to skini raspakiraj,ubaci u folder datoteke na kompu i compile fs.
Tek onda odi na fz i upload .amx od moda i streamer.so u plugins.
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

ÄŒek buraz izvini ali mnogo mi je bitno da razumem izvini jos jednom !!! :)))

ZNaci raspakovao sam ovo. Dobio sma folder "Pawno" i "Plugins". I sad gde da ubacim to da bih mogao da ih compile... I kad budu compile onda ubacim na fz. AJ molim te buraz pomozi ako možeš detaljnije bicu ti mnogo zahvalan znam da nemas nis od mog zahvaljenja ali molim te.... :)))

Tako je SKINEŠ i raspakiraš iz RAR DATOTEKE.

Zatim otvoriš svoj GM i PREBAŠ OVO ŠTA SI RASPAKIRAO RECIMO: UZMEŠ FOLDER PLUGINS.

IZ FOLDERA: Kopiraš streamer,so/.dll i zamjeniš ga sa ovima ŠTA TI IMAŠ U SVOME MODU !
Isto tako napraviš i sa INCLUDE FILOVIMA !
Onda otvoriš svoj .pwn od GM i compile ga.

Otvoriš fz i tamo upload samo STREAMER,SO i postaviš u server.cfg ovako:

linija:

plugin streamer.so

To je to.

hvala ti brate. Ne radi opet ali je ok bar sam pokušao.. Jedino da nije mozda zato sto sma sve CreateDynamicObject konvertovao u CreateObject jedino zbog toga... tj sve sto je u modu bilo createdynamicobject ja sam konverovao u createobject
Poslednja Izmena: Mart 29, 2013, 20:28:23 POSLE PODNE od Fika98

Citat: Fika98 poslato Mart 29, 2013, 20:26:06 POSLE PODNE
hvala ti brate. Ne radi opet ali je ok bar sam pokušao.. Jedino da nije mozda zato sto sma sve CreateDynamicObject konvertovao u CreateObject jedino zbog toga... tj sve sto je u modu bilo createdynamicobject ja sam konverovao u createobject

Nemoj to sve stavi u CreateDynamicObject,jer si onda bezveze upload sve nove streamere.