[Pomoc] Rijec

Započeo [NG | RP] Almir, Februar 24, 2013, 10:14:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: CLRP
Problem: Uradio sam zabranjene rijeci, tj ako igrac ukuca "ajde na ovaj server" dodje adminima cjela recenica tj. dodje ovako "ajde na ovaj server" zbog tog sto se spomenula rijec koja je zabranjena, al ja bih sad htio da dodje samo rijec npr ako on ukuca "ajde na ovaj server" da adminima dodje samo "server" bez ostatka texta..
Dio skripte:
if(strfind(result, ZabranjeneRecii[i], true) != -1)
		{
		GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
		sendername[strfind(sendername,"_")] = ' ';
    	format(string, sizeof(string), "{FF0000}Rijec !!! {ffffff}| /b chat | Igrac {a5f700}%s",sendername);
		ABroadCast(COLOR_WHITE,string,1);
	    format(string, sizeof(string), "{ffff00}Recenica: {1fb5f0}%s",result);

Blaeks

*

Madmen

definises sve zabranjene reci na vrh skripte, zatim ih detektujes pod svaki moguci chat, i onda stavis da ispisuje adminina poruku ukoliko je ta rec napisana

Blaeks, aj procitaj moj problem

Blaeks

*

Madmen

Zato sto izgleda nisi skonto sta meni treba, treba mi  da samo rijec dodje a ne recenica i zasto bi definisao 2 * rijeci koje vec imam na vrhU?

Blaeks

*

Madmen

ja sam tebe razumeo i napisao sam ti kako da radis, ja ti posle ovog posta necu vise odgovoriti,na tebi je da razumes moju recenicu

Ok, onda mi nemoj davat nerazumne odgovore.

pax95

Pa koliko sam skontao tebi su te zabranjene reci definisane u ovoj promenljivoj: ZabranjeneRecii
Tako da bi umesto ovog:
    format(string, sizeof(string), "{ffff00}Recenica: {1fb5f0}%s",result);

Islo ovo:
    format(string, sizeof(string), "{ffff00}Recenica: {1fb5f0}%s",ZabranjeneRecii[i]);

I to je rec koju je skripta pronasla a zabranjena je.