[Pomoc] u dialogu stisnem na informacije ne odgovara

Započeo [GU:RP] Ivica, Februar 20, 2013, 18:05:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:cyber
Detaljan opis problema:pa radio sam dialog za firme rentova i poslova i sada kucam /sfirma i odem na informacije i ne pokazuje nista uopce ne odgovara do cega moze da bude to sve sam probali, ali nista
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

kako bi mogao to rijesiti stavio sam dialog 3890 ali nemam tog dialoga tj ne koristim ga nigdje u skripti.

Onda ti ne miješa .. Ako je to jedini dialog ..
Ako baš hoćeš definiraj ga za svaki slučaj ..
npr.

#define DIALOG_SFIRMA 11 // stavis po sebi kako hoces

i di ti otvara dialog tj. u komandi preko koje radiÅ¡ staviÅ¡ umjesto broja  DIALOG_SFIRMA

i isto ga tako postaviš umjesto broja pod callbackom OnDialogResponse ...

....

Daj dio di ti je to sa Informacijom koje treba ispisati .. ?
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

znaci za firme mi radi sve oni bizinfo isto prek dialoga sve pet ali ovddje za ove obicne nece evo di su inf

if(dialogid == 3890 && response)
	{
	    if(response)
	    {
		    	new bouse = PlayerInfo[playerid][pPsiskey];
				if (bouse == 255)
			{
				SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "{F81414}[Greska!] {FFFFFF}Ne posjedujete firmu");
				return 1;
			}
		    new i = PlayerInfo[playerid][pPsiskey];
		    switch(listitem)
		    {
		        case 0:
		        {
		            new z[3];
		            if(SBizzInfo[i][sbLocked] == 1) z = "Da";
		            else z = "Ne";
		            SCM(playerid, SVETLOPLAVA, 	"________________________________________________________");
		            SCMF(playerid, COLOR_LIGHTRED,"*** %s ***", SBizzInfo[i][sbMessage]);
		            SCMF(playerid, BELA,        "Vlasnik: [%s] | Reket: [%s]", SBizzInfo[i][sbOwner], SBizzInfo[i][sbExtortion]);
		            SCMF(playerid, BELA,        "Level: [%d] | Cijena: [$%d]", SBizzInfo[i][sbLevelNeeded], SBizzInfo[i][sbBuyPrice]);
		            SCMF(playerid, BELA,        "Racun: [$%d] | Proizvodi: [%d/%d]", SBizzInfo[i][sbTill], SBizzInfo[i][sbProducts],SBizzInfo[i][sbMaxProducts]);
		            if(i==79 || i==126 || i==127 || i==128) SCMF(playerid, BELA, "Zakljucano: [%s]", z);
		            else SCMF(playerid, BELA,	"Zakljucano: [%s]", z);
		            SCM(playerid, SVETLOPLAVA, 	"________________________________________________________");
		            ShowPlayerDialog(playerid, 3890, DIALOG_STYLE_LIST, "JFirma", "Informacije\nPromeni ime\nPostavi reket\nUkloni reket\nPodigni novac\nStavi novac\nNaruci proizvode\nProdaj firmu", "Odaberi", "Nazad");