[Pomoc] U vezi servera

Započeo ΣLIƬΣ, Februar 15, 2013, 20:16:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Problem je u tome sto mi server radi sve normalno na kucnom, ali dok je na hostu dok se logiram ili registriram nece dalje samo zastane, mogu upalit chat i upisat bilo sta, ali dalje nece, ne znam u cemu je problem
Skripta koju koristim: Tiger Roleplay
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): //

Postaj neke slike od server log.
Koji hosting koristis mozda je neki los i ima puno laga pa od to da nece ?

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: Nisad Karabogovic poslato Februar 17, 2013, 20:11:14 POSLE PODNE
Nisi dobro ubacio gm
Daj šuti molim te samo sakupljas postove, nemoj mi pricat jesam li dobro ubacio ili ne pa nisam glup.

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Sem pluginsa nzm sta moze biti,mozda je najbolje da kontaktiras vlasnika tog moda..

Citat: Streetboy poslato Februar 17, 2013, 21:30:49 POSLE PODNE
Sem pluginsa nzm sta moze biti,mozda je najbolje da kontaktiras vlasnika tog moda..
Ali problem je u tome sto na kucnom radi sve dobro a na hostu nece, svi ostali modovi koje sam probo na host hoce, samo taj nece...

Streetboy

*

Citat: ΣLIƬΣ poslato Februar 17, 2013, 21:46:33 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Februar 17, 2013, 21:30:49 POSLE PODNE
Ali problem je u tome sto na kucnom radi sve dobro a na hostu nece, svi ostali modovi koje sam probo na host hoce, samo taj nece...

Cisto sumnjam da je do moda,nesto si propustio,da nisi sta brisao iz moda?

EDIT: Proslo je 48h od poslednjeg odgovora autora,lock.
Poslednja Izmena: Februar 19, 2013, 18:17:47 POSLE PODNE od Streetboy