[Tražim] Web Dizajnera za gametracker.hr

Započeo Don.Sergio, Jul 18, 2012, 12:13:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trazimo web dizajnera koji dobro zna s joomlom, potrebna nam je jedna tema za gametracker.hr.
Sistem je skoro gotov, samo nam je potrebna tema i dizajner da osmisli sve da programer moze prilagoditi sistem dizajnu.
Gametracker za sad izgleda ovako:

Gametracker.hr nece imati samo 3-4 igre vec ce imati 40-50 igara koje mozete dodati!
Old School
Since: 2011

vlado_plavsic

vlado_plavsic

Citat: Don.Sergio poslato Jul 18, 2012, 12:20:58 POSLE PODNE
Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Jul 18, 2012, 12:19:36 POSLE PODNE
A imas li pravo da koristis to "ime" ?
pa sta ima gametracker.rs?

To je podigao kgb hosting,verovatno treba da proveris prvo da li smes da ga korsitis a da posle dolazi do krsenja pravila.Ovo ti je samo prijateljski savet da prvo proveris da li smes da kasnije ne bi imao problema s vasnicima gametracker.com-a

Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Jul 18, 2012, 12:23:08 POSLE PODNE

To je podigao kgb hosting,verovatno treba da proveris prvo da li smes da ga korsitis a da posle dolazi do krsenja pravila.Ovo ti je samo prijateljski savet da prvo proveris da li smes da kasnije ne bi imao problema s vasnicima gametracker.com-a
Ovdje trazimo dizajnere koji bi nam pomogli oko teme, a ne da nam vi sad govorite sta smijemo sta ne smijemo. Jer ako mi slobodno kupimo hr domenu koja kosta 100â,¬ i ako nam carnet dopusti onda stvarno ne znam zasto bi imali problema, jer nije to .net .info, to su drzavne domene koje se nemogu bas tako lako dobiti.
Old School

Citat: Don.Sergio poslato Jul 18, 2012, 12:28:18 POSLE PODNE
Citat: Ð'ладимир Плавшић aka PlavÅ¡a poslato Jul 18, 2012, 12:23:08 POSLE PODNE

Ovdje trazimo dizajnere koji bi nam pomogli oko teme, a ne da nam vi sad govorite sta smijemo sta ne smijemo. Jer ako mi slobodno kupimo hr domenu koja kosta 100â,¬ i ako nam carnet dopusti onda stvarno ne znam zasto bi imali problema, jer nije to .net .info, to su drzavne domene koje se nemogu bas tako lako dobiti.

Nravno vi želite da vam netko to odradi kvalitetno free...teško će te to dobiti....

Pa programer je odradio jedan tezi dio free pa zasto bi onda nekog placao za dizajn?
Old School

Citat: Don.Sergio poslato Jul 18, 2012, 13:04:48 POSLE PODNE
Pa programer je odradio jedan tezi dio free pa zasto bi onda nekog placao za dizajn?
Možda zato što dizajn nije samo dizajn kako ti misliš? UX, jednostavnost, razumljivost te brzina navigacije sučeljem je nešto što izgleda nitko ne obrača pažnju. Sigurno vam nije cilj da izgledate ko 4000000 drugih stranica...

Plavsa naravno da im netreba nikakva dozvola, KGB je prakticno niko i nista, to sto oni imaju ime gametracker.rs, ne znaci da niko drugi nesme da uzme takvo ime, postoje i domeni gametracker.com kao i .info ... KGB je u toj prici potpuno nevazan niti ikog zanima sta misle ljudi iz kgb...

@Don, tesko da ce ti neko raditi free dizajn za joomlu
Poslednja Izmena: Jul 18, 2012, 13:45:34 POSLE PODNE od [BR]Maki187

[quote author=
Maki187 link=topic=48192.msg353505#msg353505 date=1342611857]
KGB je prakticno niko i nista
[/quote]

HAHAHAHAH ti za najbolji host na balkanu mozda i medju najboljim u europi cijeloj kazes da je niko i nista e moj sine ocito ti veze nemas...
tolke masine iz telekoma toliki prodani serveri ... i niko i nista ..

btw ; a ti sto dizes ovaj gametracker.hr dzaba samo domen zauzimas jer ti oces neko da ti free uradi dizajn da ti bude ko na gt.rs xd
taj filmic nes gledat
IP: 91.193.75.58:7791
FORUM: www.balkan-creed.info

Dajem predlog! Sto ti lepo neposetis www.balkan-smf.com . Na tom forumu ima dobrih web dizajnera. Neki cak rade free a sve ti perfektno odrade. Kao na primer P!xel.

Citat: sharke poslato Jul 20, 2012, 01:27:35 PRE PODNE
HAHAHAHAH ti za najbolji host na balkanu mozda i medju najboljim u europi cijeloj kazes da je niko i nista e moj sine ocito ti veze nemas...
tolke masine iz telekoma toliki prodani serveri ... i niko i nista ..

Ako si se registrovao sa tim jednim postom ovde samo da seres, slobodno napusti ovaj forum, procitaj jos 2-3 puta sta sam napisao da bi ukapirao zncenje reci niko i nista, niko nije rekao da su oni los hosting  ;)

Citat: Don.Sergio poslato Jul 18, 2012, 12:13:40 POSLE PODNE
Trazimo web dizajnera koji dobro zna s joomlom, potrebna nam je jedna tema za gametracker.hr.
Sistem je skoro gotov, samo nam je potrebna tema i dizajner da osmisli sve da programer moze prilagoditi sistem dizajnu.
Gametracker za sad izgleda ovako:

Gametracker.hr nece imati samo 3-4 igre vec ce imati 40-50 igara koje mozete dodati!

Javi se ovom liku , meni je radio forum , a odlicno radi i web stranice i sve ostalo : http://www.facebook.com/peresnarukeocm

Ozboljan dizajner ti da web host i naplati uslugu + odrzava stranicu po dogovorenoj cijeni ako se radi o ozbiljnom dizajneru.

Takvi zakupe resseler i ne prodaju ga vec na neki nacin daju klijentima.

Ovo ti kazem da se ne zajebes ako ti neko uradi free kasnije ovo je moje skidajte to nemate prava ovo ono -.- Platis i gospodin si covek. Ne moras traziti odrzavanje ali bar trazi kvalitetnu uslugu

Vec mi se javilo par dizajnera, nesto cemo srediti, bitno da imamo podrsku puno ljudi a i vjerovatno ce se investitori pokazati, game-hr nas vec podrzava
Old School