PayPal Hrvatska

Započeo Catalina, Jul 09, 2012, 15:57:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,
evo vidim, PayPal napokon podržava slanje i primanje uplata za Hrvatsku.
https://www.paypal.com/worldwide

CitatSend. Receive. Withdraw to a U.S. Bank Account or a card.
Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account. In addition, withdraw to a credit or debit card in countries marked with a ().

Croatia ()

To je citat sa njihove stranice, i pod navedenim državama je Hrvatska. Htio bih prodati neke stvari preko interneta i primiti novac, zanima me ima li tko iskustva sa podešenim hrvatskim PayPal računom i uspješno je primio novac (koju karticu gore imate, kolika je provizija i vrijeme isplate itd.).
Hvala!

Dude

*

zerocoolos

Citat: Ironboy500 poslato Jul 09, 2012, 15:57:13 POSLE PODNE
Pozdrav,
evo vidim, PayPal napokon podržava slanje i primanje uplata za Hrvatsku.
https://www.paypal.com/worldwide

CitatSend. Receive. Withdraw to a U.S. Bank Account or a card.
Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account. In addition, withdraw to a credit or debit card in countries marked with a ().

Croatia ()

To je citat sa njihove stranice, i pod navedenim državama je Hrvatska. Htio bih prodati neke stvari preko interneta i primiti novac, zanima me ima li tko iskustva sa podešenim hrvatskim PayPal računom i uspješno je primio novac (koju karticu gore imate, kolika je provizija i vrijeme isplate itd.).
Hvala!

moze se primati, ali nece ti se isplatiti jer ce ti novac drzati mjesecima dok ne postanes trusted... ne vjeruju bas previse novim korisnicima...

@Dude Ti si uspio primiti novac? I preko koje kartice.

Dude

*

zerocoolos

Citat: Ironboy500 poslato Jul 09, 2012, 16:50:41 POSLE PODNE
@Dude Ti si uspio primiti novac? I preko koje kartice.

dobijes novac na paypal, ali mi je trebalo 2,5 mjeseca da dobijem dopustenje da mi se to prebaci...

Ma cim obavite podosta transakcija dobit cete trusted i isplacivat ce vam u roku nekoliko dana...

Visa je kartica, devizni racun...