[Pomoc]Komanda

Započeo | S-RP | K@lib@r .300, April 01, 2012, 11:20:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRP
Detaljan opis problema: Kako napraviti da samo ja mogu koristiti tu komandu(Znaci, neovisno o Levelu, samo da ja mogu tu komandu koristiti)
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

hmm probaj nesto ovako

new name[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
if(!strcmp(name,"Ime_Prezime",true) == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, " (GRESKA) Samo Ime_Prezime moze koristiti ovu komandu");

sanjiv sam tako da mozda ima greske :D

Citat: dock poslato April 01, 2012, 11:28:51 PRE PODNE
hmm probaj nesto ovako

if(!strcmp(name,"Ime_Prezime",true) == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, " (GRESKA) Samo Ime_Prezime moze koristiti ovu komandu");

Krivo si stavio if provjeru. Promijeni samo if provjeru u ovo:
if(!strcmp(name, "Ime_Prezime", false)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, " (GRESKA) Samo Ime_Prezime moze koristiti ovu komandu");

Last nick: Paradox

Citat: Joey_ poslato April 01, 2012, 14:07:32 POSLE PODNE
Citat: dock poslato April 01, 2012, 11:28:51 PRE PODNE
hmm probaj nesto ovako

Krivo si stavio if provjeru. Promijeni samo if provjeru u ovo:
if(!strcmp(name, "Ime_Prezime", false)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, " (GRESKA) Samo Ime_Prezime moze koristiti ovu komandu");

Kada nevalja, ono je radilo
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Joj, my bad... Krivo sam pročitao. Ja sam stavio da ako su imena ista onda da mu ispiše tu poruku.

Onda je ova prava if provjera:
if (strcmp(name, "Ime_Prezime", true)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, " (GRESKA) Samo Ime_Prezime moze koristiti ovu komandu");

Last nick: Paradox